esrakahveci kızlar normal doğum esnasında açılan yırtığı ve yapılan dikişi hisediyormusunuz acı çekiyormusunuz ve doğuma gitmeden vajinal temizliğinizi nasıl yaptınız (ağda,jilet,krem,köpük)
Ezel1323 esrakahveci uyuşturuyolar sanırım. O sancı esnasında temizlik zor olacak gibi bizim için 🤦♀️
guler27smsk_ esrakahveci iki Doğum yaptım ikiside normal Ama hiç hissetmedim dikerken uyusturuyorlar hafif sinek ısırığı gibi hissediyorsun ben her zaman ağda taraftarıyım bu arada merak ettiklerini sorabilirsin cnm 42 günlük Doğum yaptım 😊
hunilimom esrakahveci uyuşturuyorlar canım ama gidebiliyossniz ağdaya gidin ben bi kaç kez gittim ama kendimi çok kastıgim için 2 3 gün bebek çok toplandı oda kastı mecbur jilet vurmuştum dikiş sırasında jilet kötü oluyor onu tecrübe ettim
Minikhediyem guler27smsk_ bende Doğum yapalı 4 gün oldu makata kadar dkişim var ve ilk doğumum dikişlerime nasıl bakmalıyım çok korkuyorum daha hiç dokunmadım Pazartesi de kontrolüm var yardımcı olursanız sevinirim
Fann_em guler27smsk_ bende 13 haftalk hamileym bugün karın ağrısıyla uyandım hareket ettiğim zaman ağrıyo internetten araştırdım normal yazıyo sizce normal mi bu ağrılar
guler27smsk_ hilaliminannesi ilk kızım oldu 39 da kucağıma aldım cnm hastaneye ilk gittim beş cm açıklık vardı sonra sabaha kadar 7 cm oldu açılma ilerlemedi suni sancı taktilar bir saat