Clk Haftamdayim ve 1 haftadir 1 saat araliklarla dönüyor tekme atiyor .benim midem bulaniyor fazla hareketlenme sonucu cogu zaman.normalmi bu ayda bukadar cok hareketli olmasi
papatyaannesi1996 Clk benim üçüncü gebeligim bi kızım var bi düşük yaptım buda üçüncü tık yok doktor normal dedi bende heyecanla bekliyorum tekmesini bakalım hayirlisi
Dnznrgz Clk benimde aynı şekilde sürekli hareket ediyor 18 +2de başladı 4 gündür durmadı hiç bir sorun oldugunu dusunmedim hic :)
Clk papatyaannesi1996 rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah bende ilk aylar ufak bi risk yasadim simdi iyiyiz cok sukur
burcu06 Bende 17 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim ve bende devamlı hissetmeye basladım çok hareketli galiba maşallah
Clk Dnznrgz. Zayifim baya 48 kiloyum oyuzden endiseleniyorum biraz bebek acaba rahatmi degil yerimi cok dar diye 😃
papatyaannesi1996 Clk aman RABBIM korusun ALLAH hepimize evlatlarimizi sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin
melegiminannesi Clk benimkide öyleydi o zamanlar şuan 35 haftalığım hala aynı hic durmuyor 😆😆😆😆😆 sen 30 dan sonra dur artık yeter demeye başlarsın benim gibi hele kendini icerde bir gerdiriyor allahım sana geliyorum diyorum 😆