Busracetin Merhabalar 6+3 gunluk hamileyim henuz icime sinen bir doktor bulamadim , medikalde funda hanima gittik pek begenmedim siz kimlere gidiyorsunuz??
Betuluus Busracetin bende İzmit kadın doğumda Ertan beye gittim gayet normal biri Yani baya övülmüştü. bana pekte ilgili gibi gelmedi 😂 şuan mardindeyim Doğumun için Kocaeli’de doktor araştırıyorum ama malesef bulmuş değilim. akademiyide pek övmüyorlar. Bende cihandaki doktorlara bakmayı düşünüyorum
shdemir Busracetin 28.haftamdayım cihan hastanesi mehmet müezzinogluna gidiyorum. Cok memnunum tavsiye ederim. 82 tl muayene ücreti. Dogum 2150 normal sezeryan fiyat aynı. Oda süslemesi ve fotograf cekimide dahil fiyata.
Haticekckylmz Busracetin kocaeli golcuk ozel aile konak hastanesi ahmet coskan muane ucreti 80tl. Normal1750 sezeryan1959tl
BurcuAkkaya Busracetin cihan hastanesi Ahmet Doğruöz ü şiddetle tavsiye ediyorum..2.sezeryanımı yaptı birdaha olsa yine ona giderim👍👍👍 Busracetin
Busracetin Susamtanesiii ben de ona gorunmek istiyorum iyi oldugunu duymustum , muayene vedogum ucretlerini biliyor musunuz
busrayagmur ben 28+4 haftalik hamileyim ve basından beri cihan hastanesine gidiyorum ahmet dogruoz çokta memnunum tavsiye ederim 🙏🤰
Nagihann Bende 39 haftalığım artık son günlerim kocaeli tıpta hilal bayrama gidiyorum başından beri doktorumdan çok memnunum 🤗
Busracetin Susamtanesiii peki doktorunuz sizden ilk asamada hangi testleri istedi acaba , en son gittgim doktor 10 a yakin test istedi bende emin olamadim gerekli olup olmadigindan hem de cok yuksek bir rakam cikardilar ben de simdilik dusunme asamasindayim
Busracetin YaseminnU evet ben de yildiz hanima gittim birkac gün once cok ilgili ancak ben avukatim ve normal medical parktaki barolar birligi indirimim kendisinde gecerli olmadigindan vazgectim acikcasi 🙄 ama profesyonel bir doktor begenmistim
Sre41 Kocaeli tıp merkezınde hilal hanıma gidiyorum ilk doğumumuda o yaptırdı memnunum ilgili bi doktordur tavsıye ederim.
Sre41 Tahlillerımın hepsını umuttepede yaptırıp hilal hocaya getırıyorum hiç sorun etmıyor illa burda yaptıracan demıyor yanı