Baloglum93 Arkadaşlar 12+4 haftalıkken cinsiyetini doktor yüzde yüz erkek olarak söyledi . Ama internette araştırıyorum 15 haftadan önce belli olmaz gibi şeyler söyleniyor. Acaba cinsiyette yanılma olur mu
Mislimelek Baloglum93 yanılma oluyor bazen şahsen bizde oldu 14. Haftada iki kızım olacağı söylendi 21. Haftada ikisininde erkek olduğu ortaya çıktı. O yüzden kesinlikle emin olmak için biraz daha bekleyin derim 😊
Nurcan126 Baloglum93 canım hayırlısıyla kucana alırsın inş burda bi başlık da görmüştüm 12. Haftada cinsiyet öğrenen var bende yorumlar la bilgileniyorm
Akademisyenanne Baloglum93 yanilabilir o haftalarda. Bana 12. Hafta once erkek dendi. Sonra kiz dendi. Suan hala kiz😊
Didemocak Baloglum93 doktorun tecrübesini bağlı benim kişi senin haftalarında erkek dedi hala erkek ☺️☺️ detaylida bile pipisini gördük
Tgceygt Doktorun tecrübeliyse hemen anlıyo canım.Ayrıca bildiğim üzere erkek bebekler kendini erken belli edermiş banada doktorum 13.haftada büyül ihtimal kız dedi 14.haftada kesinleşti kız olduğu😊
Berrinsoygazi Benim perinatolog dr 13. Haftada %99,9 erkek dedi ve 20. Haftadayım erkek bebek bekliyorum 😊