Tuba_ isimsizbebek ben göbekten vuruyorum sol taraftan vurunca hiç hissetmiyorum ama sağ taraftan vurunca acıyo yanıyor 😌
Beto Tuba_ bende normalim bendede birsey yok halsizlik yorgunluk hissi batmalarim var sadece bence normal kisiden kisiye gore degisiyor🤗
Beto Slmmrb selam biz seninle nerede konusmustuk ya ? 😊 bendede katı beyaz akınti var ya insallah kotu degildir birde kaşıntı başladı
Slmmrb Beto bgn doktora gittim 8+5 olduk canım. Herşey yolunda. Akıntı kokulu olmadıgı sürece kaşıntı yapmadıgı sürece sıkıntı yok dedi. Çamaşırını sık sık değiştir. En mantıklı çare bu sanırım
Beto Slmmrb benimde pazartesi canim 9+1iz bizde sukur🙏 kaşıntım ara ara oluyor kaşımamaya çalısiyorum o zaman geciyor. Gunde 5 6 kez degistiririm ve asla ıslak tutmam
Tuba_ Slmmrb akıntı bendede oluyor arada özellikte sabah kalkınca doktorum şeffafsa korkma dedi kanama olmadıgı sürece sıkıntı ypk dedi her gebelikte olabılır dedi pamuklu iç çamaşırı tercih et ve ütüleyip giy dedi 🤗
1234446 Bende bugün tam 9 haftalık oldum hiç bir belirti yok sık sık idrara çıkmak bile bende de 2 düşük oldu kan pıhtılaşması varmış oksapar kullanıyorum şuan hiç bi sıkıntı yok şükür birazdan doktora gidicem dualarınızı eksik etmeyin
Tuba_ 1234446 seninle aynı durumdayız hayırlısıyla sağlıklı sehatli kucagımıza alırız inşallaah bebişlerimizi 🤲 ben sürekli yatıyorum hiç birşey yapmıyorum korkudan ev işi yemek felan hiç birşey 😬
1234446 Tuba_ amin canım herkes yolundaymış şükür 🙏 3 hafta sonra 2 li tarama var hayırlısıyla onu da atlatırsak sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🤲
Meriem Beybisiveannesi teşekkür ederim bnde söyliyeyim gittiğmde her zaman olmuyor ama iki üç günde bit oluyor