Duchess Deletedmom0045 dün bi yerde buldum kantaron yağı bende Manisa’da yaşıyorum yeni taşındım daha doğrusu doğal zeytin yağını daha rahat bulurum doğru diyorsunuz en iyisi o galiba 😊👍👍
Sibella86 Duchess her akşam hindistancevizi yağını boca ediyorum karnıma. Sürmediğimde kaşınıyor 28 olduk bakalım bekadar devam edicez
Asya06 Kullanmadığım yağ kalmadi zeytin yağı hindistan cevizi yağı kantoron yağı bio oil aklina ne gelirse 35+1 im ve 4. Aydan beri çatır çatır çatladım maalesf 😥😥
Duchess Asya06 peki çatladıktan sonra kullanmaya devam ettiniz mi 😞 benim vücudumda çok müsait çatlamaya başlamadan nasıl mücadele edebilirim bilmiyorum ama kaşınmaya başladı şimdiden ne olucak bakalım🤷🏻♀️
Asya06 Duchess evet hic bi işe yaramamasina rağmen zeytinyağ kantoron yağ sürdüm çatlak deriyi onarsın diye devam ediyorum hâlâ bari çatlak yerleri onarsın sıcakta çok kötü oluyor çünkü buz torbasiyla geziyordum ben kıpkırmızı kötüydü baya
Umrnkrhn Duchess korkmayın olacağı varsa oluyor pek önüne geçilemiyor ama siz yine de krem veya yağ kullanmayı ihmal etmeyin