minikkurabiyem2019 Karanfil-gul bende surada kalayım park yatak ici için nevresim takımı almadım nerde bulurum acaba
Mlssa Karanfil-gul e ebebekte yataklar ve nevresim takımları var ben oradan aldım,beşiği de ordan almıştım.
Feminel16 Karanfil-gul canım döşek derken? Park yataklarının özel yatakları var hem ortepedik oluyor çocuk için daha güzel. Bende park yatağı aldım içine yatak aldım. `
Karanfil-gul Feminel16 ben park beşik aldım ama döşek yoktu içinde ..döşek alicam nasil bisey alacağımı bilmiyorun
Yesimeliz Karanfil-gul bebegim daha kasim ayinda dogacak ama yatagin olculerine gore aldik direk uydu.
Karanfil-gul Yesimeliz hım.anladim. hayirlisiyla kullanmak.nasil plur insallah.ben baktim. Ama benim.besik.olculeriyle uymuyor
Yesimeliz Karanfil-gul canim ozaman bi yorganciya diktirebilirsin pamuk yatak yada visko iste. Bende olculeri bulmasam ole yapicaktim benimde 70*100 yatak herkeste yok kucuk biraz
Arymy Pamuk yatak öneriyordu benim bqktığım birçok yer. Ben diğer şeylerle beraber havuzlu handan aldım eminönünde ama e bebekte gördüm bugün 110 liraydı pamuk yatak.
AnlatmayaGerekYok Karanfil-gul canım uygulamasını aç e bebekin ilk çıkan reklam zaten yüzde 50 tekstil indirimi ordan arat orda çıkıyo