Elininanasi Lamelif oyle heyecanliyimki😅 18 agustos olucakdim.ama doktor 19 agustosa saldı tekraren 😍 Cok mutluyum hemde Hemde nasill🙈🙈
Elininanasi Lamelif tam 36da 2817 qramdi canim Ama doktorum 3100de ola bilir dedi.seninki ne kadardi.bize normal dedi kilomuzu.ne kilolu nede zayif olcak dedi boyle Sizde nasil
Hilalcemalettin Ne zman seseryan gunu veriyorlar acaba bu bnimki ikinci ama ilkinde sorunlu oldum bunda illkaki seseryan ama acemi gibiyim merak ediyorum belli bir gun sylese doktorlar bnde ona göre şafak sayacam artık 🙏🤗🤗
Serpilsaltikalp Hilalcemalettin benimde 2. Sezeryan olacak. Doktorumuz net tarih vermedi. Duruma göre bakacağız. Ama 1.2 ocaktan daha geç olmaz diyor.
Hilalcemalettin Teşekkür ederim ya biraz sikıntilarım var eski sesryan olunca eski yerimin acilmasi soz konusuymus arife gunu gittim sancim vardi yatiralim dediler bn yok dedim ilkinde gözumu actim yani suan 34+2 haftadim baya zor gciyor hayirlisi bakalim 🙏
Lamelif Hilalcemalettin benim ilk sezaryenım 14 ay önce idi sizin ne zamandı ki sezaryen yeri niye açılsın ki 😕
Symgmnr 21inde de ben olacağım kısmetse 🙈 tam 39 haftalıkken. Hazırlık yaptınız mı doğum sonrası için hoşaf vs 😊
Lamelif Symgmnr yok hiç hoşaf falan yapmadım hastane veriyor zaten Medikalpark da olacak sonrasında annem kaynanam yaparlar
kevser29 Bende şu an 35+2 27 ağustos dogum için gün verildi. Yarın kontrol var Bakalım kilosu için ne diyecek.
NihanKlFesli 19unda bizde sezeryanla kızımıza kavuşacaz inşallah🙏🏻 su an 38+1 iz en son 2800 di minyon bir bebeğim olcak sanırım heyecan dorukta bekliyoruz 19.08.19💚
Symgmnr Betul-34 yaa heyecan var dimi ben korkuyorum da biraz 🤦🏽♀️ Saati belli değil doktor erken gel dedi gideceğim bakalım 🙄
Hilalcemalettin Lamelif valla cnm karin gergiye geldikce icindeki dikisin acilmasi soz knusuymus doktor dedi bakalim hayirlsi insallh tum annemeler sağlıcakla kucagina alır yavrularini🙏🤗