Esenn1 Kızlar 36 haftalık oldum. Herşeyim tamam sadece bebek bezi kaldı 😂 Sizce hangi bezi almalıyım?? Aslında prima düşünüyorum ama çokta emin değilim kimyasal içeriyor diyorlar 🤔 sleepy de pişik yapıyor diyen çok duydum...🙄 Siz hangi bezi aldınız? Kullanan tecrübeli annelerin yorumlarını bekliyorum. 😊
R_abia Esenn1 ben molfix aldım ama bunu bence deneyerek görücez çünkü bebekten bebeğe farkediyor her bez yarayamıyabiliyor. Ablam yeğenime en iyi bezleri denedi aldı ama yok olmadı hiçbiri en son bimin bezine geçti de oldu ☺️
Sumeyraerva Esenn1 ilk kizimda molfix kullandim hep bi sikinti yasamdim 5 sene onceydi simdi de abimin temizlik dukkani var orda baby turco diye yeni bi bez cesidi gelmisti fiyatoda uygundu bi deniyim pisik felan yapmazsa kullanirim dedim 13 gundur kullaniyorum sizdirma pisik felan hic bisey yasamadim gece hic degsmeden kullaniyorum mesela sabaha dolu oluyo ama sizdirma felan yok hic
Sadiyeylmz Esenn1 molfix aldim ama bebise nasıl olur bilemiyorum sonucta her bez her bebise iyi gelmiyo 😃 deneyerek gorucez
smyr35 Esenn1 ben sleepy merhaba bebek seti aldım başka bişey almadım kullanınca tecrübeme göre devam edeceğim ya da başka bez deneyeceğim
Elininanasi Esenn1 zor😂😂bende hic sevmem😂erkek kardesimde annem bana yudurardi 😂.ay aglayarak anne biktim ben diyerek yuyardim.😂😂tabikide annem temizleyerek vererdi bana🙈oyle yumaya asla izn vermezdi cocukdum igrenirdim diye.sabunlamaya verirdi oda kurtarana kadar bi daha yapmiyicam derdim.nefret ederdim omdan😁😁
Mlssa Elininanasi 2 numara aldım, çünkü 34te gittiğimde 2500gr dı, doktor 3kg yi geçer dedi o yüzden 1 almadım cnm.
Lastmoon Esenn1 bende yenidoğan molfix aldım canm. 2pk. Doğduğunda görücez ama kimse sıkıntı yaşamadı çevremde.
Efsuni Ilk canbebe almıştım türk mali olduğu için açıkçası çok koku yapıp arada sızdırma yapıyordu ama pişik falan yapmadı o koku olayı rahatsız ediciydi sonra molfiks aldım keşke ilk onu alsaydım diyorum gobek bağı oyuntulu sızdırmıyor bebegimin göbeği düştü canbebede gobegine surtundugu için kanama yapmıştı bilsem ilkin molfiks alırdım o kanamada olmazdi sizede tavsiyem molfiks yenidogan
Gominan Esenn1 ben prima aldım ama daha doğum yapmadığım için kullanamadım. Diğerlerine göre çok pahalı o yüzden daha detaylı bi araştırma yaptım migrosa ait minies bebek bezini duydum. Kullanan çok arkadaşım var bide instagramda mühendisioğlu da bunu önermiş sanırım. Belki sende araştırmak istersin
Elininanasi Mlssa canim benim tacrubem yokda.bak benim bebis 36 haftalikken 2817 qramdi.19 agustos sezeryan olcam biliyorsun.bendemi 2 numara aliyim?3 kiloyu gecermi sence?
Bertevc Esenn1 ben baya araştırdım bu konuyu, İsveç malı tamamen organik bi bebek bezi buldum ve ondan aldım ama baya tuzlu, en azından ilk 6 ay bunu kullanacağım, Eco by Naty markası