Hcrnts Arkadaşlar yarin kan testi yaptiricam özel bir kliniği aradım normal verirsek pazartesi çıkacakmış birde yarim saatte hızlı çıkan sonuç varmış aklıma takıldı ne kadar güvenilir yaptıran arkadaşlar varsa olumlu sonuç alanlar varsa yazabilirler mi
Sumeyye_g Hcrnts o nedir be onlar nasıl bi test yapılıyor valla nereye gittiysem beta hcg testi bi saat içinde çıkar pozitif de emin olmak için süre azıcık uzatırlar oda yani 1 buçuk saati bile bulmaz onlar nasıl bi şey yapıyorlarmış garibime gitti açıkçası
Mervee07 Hcrnts sabah erken sağlık ocağına gidedebilirsin sabah veriyorsun öğlen sonrası çıkıyor. Senin kararın 🤷♀️
Sumeyye_g Hcrnts 5 günde çıkan sonuç mu olur başka yere bi sor yada arkadaşın dediği gibi sağlık ocağına git sabah erken ver öğleden sonra alırsın ama Özellerde 1 saatte çıkar
Asrinayaz Hcrnts cnm sen özele gittiğine emin misin ? Benim bildiğim özelde 1 saate çıkıyor bn öyle yaptım valla
Hcrnts Asrinayaz evet tip merkezi özel yarim saatte hızlı beta hcg veriyoruz dediler 75 tl mis ama yarim saatte çıkan sonuç be kadar güvenilir olur
Rbs111 Hcrnts en erken acil veriyor 1 saate acile git midem bulanıyor hamilelik şüphem var kötüyüm de hemen yapıyorlar
Deletedmom2224 Hcrnts pazartesi günü mu 🙄 şimdi verilen kan 1 saatte çıkar hadi en fazla ertesi gün. Ama alt tarafı bir hcg bakacaklar pazartesi nedir. Başka bir yeri arayın derim saçmalamışlar
Zulubik Hcrnts özel hastanelerde genelde 2 saatte filan çıkıyor. Bence para koparmak için öyle söylemişler.
Hcrnts Zulubik aynen başka bir yeri aradım evet iki saat dediler yarin oraya yaptiricam ve 50 tl parası önemli değil yarim saat diince bi an şüphe ettim
Busimss Hcrnts böyle birşeyi ilk defa duyuyorum. Sabahtan verirsen öğlen alıyorsun sonucu devlet hastanelerinde bile böyle bence inanma.
Hcrnts Lastmoon yok ışte sabah gidicek vaktim yok öğle saatinde Inicem şehre o yüzden mecbur özele yaptiricam
Keremeral Beta hcg ne kadar düşükse sonuç o kadar çabuk çıkıyor arkadaşlar onlarda yarım saat diye pazarlama tekniği geliştirmişlerdir sonuç doğru çıkar merak etmeyin