Merhaba güzel annelerr
Öncelikle harika geçen bir gebelik yaşadım ne bir kusma ne ağırlık hissi ne de ödemim oldu 🤗 psikolojim de çok güzeldi toplamda 22 kilo almama rağmen.. 32. Haftamda doktorum (Azerbaycanlıydı) memleketine döneceğini söyledi ve ben ortada kaldım. Başka bir doktora geçtik gittiğimiz kontrolde plasenta yaşlanması olduğunu zamanla gelişiminin geride kalacağını ve suyumun azalacağını en iyi ihtimalle 36. Haftamda Doğum gerçekleşeceğini söyledi. Çok üzüldüm ama moralimi bozmamaya çalıştım. İşi bırakmamıştım 35. Haftama kadar çalışmaya devam ettim ve şanslıydım çünkü suyum azalmadı.. ama bebeğimin gelişimi geriye saymaya başladı. Ciğer gelişimi için doktorum bekletebildiği kadar bekletti ve 38. Haftaya dayandık ♥️ Ben hep normal Doğum istedim hamileliğim boyunca hep hareket halindeydim kendimi hep normal Doğuma hazırladım. İyileşme sürecinin daha rahat olduğunu biliyordum ve sezaryen sonuçta bir ameliyat diye girmeye çok korkuyordum doktoruma anlattım. Verdiği gün hastaneye gittik ama çalışanlar bile çok tedirginsin sakin ol diye diye aldılar beni. Sabah gittiğimizde tekrar açıklığım var mı diye bakıldı nstde sancım vardı diye ama hiç açılma olmadığı için Suni sancı denemeyeceğiz dedi doktorum. Önce herkesi öptüm ufak bi vedalaştım 🙈 sonra eşim beni ameliyathaneye götürdü. Belimden iğne yapılmadan önce doktorum geldi hiç korkma sakın iyi ki böyle doğurmuşum diyeceksin bana güven olur mu dedi bir sıkıntı hissettiğinde hemen söyle dedi dikişleri kesileri hissedersin ama acı hissetmeyeceksin sakın panikleme çok güzel olacak bebeğini alıp gideceksin dedi. Allah bin kere razı olsun başka doktor olsa o korkuyla doğuramazmışım 🤣 belimden iğneler yapıldı uyuştum ve onbeş dakika geçmeden miniğimi yüzüme yaklaştırdılar ağlıyordu.. bu hissin tarifi yok o an sadece ona sarılmak istedim sağlıklı mı diye sürekli ona bakıyordum gözümü alamadım. Ağlamaya başladım ellerim de bağlıydı insan bebeğini hemen sarmak istiyor 🙈 onbeş yirmi dakika kadar da beni kapamaları sürdü. 8de ameliyathaneye geldik 08:17de miniğim dünyaya geldi 2860 gram minik bir erkek ♥️ İnanın bebeği gördükten sonra ameliyathaneden çıkmayı beklemek yıllar sürüyor.. çıktığımda bebeğim Yoktu solunum sıkıntısıyla izlemeye almışlar saat onbir gibi yanıma geldi iyi dediler. Saat 2 gibi bacaklarımın uyuşuğu açıldı. Estetik dikiş yaptılar ve ameliyathaneden çıkarken sondayı çıkarmışlar çıktığımda yoktu 🤗 ikinci gün eve geldik hiç yatmadım ama her işimi gördüm üç dört gün geçtiğinde. ağrısı sızısı on gün kadar biraz zorlandım sonra birşeyim kalmadı tabi göbeğimden başka 😂 herşey çok güzeldi hep iyi ki dedim doğumum için benim gibi sezaryenden korkanlar varsa hiç korkmasın 😊 şimdi kırkımız bile çıktı günler çok hızlı geçiyor minik yavrum büyüyor🐣 sorularınızı cevaplayabilirim