Slm herkese öncelikle ben doğumdan çok korkardım hep zor olacak mantığı vardı neyse gelelim doğum hikayeme 24 haftalıkken su gibi akıntım olmuştu suyum sandım doktora gittim ama değilmiş 36.haftamda tekrar oldu bu kez önemsemedim suyum değildir dedim ara ara bu böle devam etti 40 haftama 3 yada 4 gün kala akşam sarı ve sümüksü akıntım oldu nişan denilen kesinlikle buydu (kanlı değildi)gecede o su akıntım sık sık olmaya başladı dedim doğum galiba başlıyor sabahı bekledim hast gittim suyum geliyor galiba dedim doğumhaneye aldılar nst bağlandım doktor sancın var senin hissetmiyormusun dedi hayır dedim bel ağrısı var ama zorlayacak gibi değildi yatış verelim dedi kabul etmedim ben iyiyim dedim imza atıp eve döndüm ara ara sancı geliyordu ama zorlayacak değildi 40 haftama 1 gün kala kontrolüm vardı doktor yarın gel yatış yapalım sana dedi öğlen 2 de randevulaştık nihayetinde kaçış yoktu🙂Ama kızım saati ben belirlerim dercesine o gece beni sancılar zorlamaya başladı öyle bi kasılma oluyorduki yataktan kalkıp yürümeye başladım çömeldim bebek gibi emekledim,beni o sancı esnasında ne rahatlatıyorsa onu yaptım kasılmam başladıkça saat yönüne karnımı ovalayıp 1 den başlayıp sancım bitene kadar sayı sayıyordum sabaha kadar kendimi bu şekilde avuttum önceden yasin ve diğer sureleri okuduğum Meryem ana otuna suya koydum 2 yudum aldım 7defa ayetel kürsü okudum kendime dua ede ede hast gittim direk doğumhaneye çıktım görevliye içeri gircem dedim acilden giriş yaptın mı dedi bağırdım sancım var diyorum dedim içeri danışıp beni aldı nst bağlandım 3 defa sancı çektim bağırtacak kadar ebe bakalım bi dedi çatala aldı doğum başlamış demesin mi kesemi patlattı başladım ıkanmaya bu arada ebeye bilgilerimi veriyorum sorulara cvp veriyorum bi kaç ıkanmadan sonra kızım doğdu o anın tarifi yoktu Allah herkese böle kolay doğum nasip etsin kızlar sadece dua edin ben okadar faydasını gördüm kiii 7 defa okuyun ayetel kürsüyü Meryem ana otunuda deneyin inanarak.Allah herkesin yardımcısı olsun😇😘😍