Nuryldrm Sunay10_ elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Ama nasip işte sağlıklı olmayan gebelikte düşük oluyomuş zaten
Legolast Arkadaslar düşük sebebiniz neydı ben de 9 haftalıgım 12 haftaya kadar rısk var defıler yani sadece genetık kaynaklı mı farklı seylerden yasayan oldu mu??
Sunay10_ Legolast benim 9 haftalık canım kaybettim düştü gelişmemiş ikiz olduğu için kalbı durmuş ve düştü canım kendi sitres ve ev temiliği yaptım ben bilmiyordum bide bide kötü günler yaşadım onun üzüntü sitresi
Sunay10_ Legolast o yüzden sen sitres yapma Kafana takma ve uzak ayakları dinlen hep olumlu güzel düşün hep ani hareket yapma kafein ve maydonoz soğan yeme sakın
Nuryldrm Legolast benim ki kesede bebeği göremedik gelişmemişti ve düştü kesenin düştüğünü görünce çok kötü oldum😔
Tuba1234_4 Hepinize meraba 21. Haftada amniyosentez sonrasi dusuk yaptim. Sizce ne kadar beklemeliyim kanamam dun bitti 22 agustosta dogurdum sonra kurtajla temizlediler bisey kalmasin diye. Bana fikirlerinizi soylermisiniz . Korkuyorum ama cok.istiyorum yarim kaldim hissediyorum ve bu ay sonunda tam 41 yasindayim.
Sunay10_ Tuba1234_4 2 adet geçsin ve her ay gidip baktır yumurtalarına ben normal düşük yaptım bir adet sonrası denedim
Sunay10_ Tuba1234_4 2 adet sonrası tekrardan doktora gidip kontrol ol canım allah sabır versin çok geçmiş olsun
Ayse_okyel Sunay10_ düşük değildi . Geçen sene Ekim’de ikizlerimin kalp atışı olmadığı için aldılar . Be senesi geldi hala yeni yeni düşünüyorum 🥺