Blackkcat Kızlar ilişki olduktan sonra altınıza yastık koyup bekliyor musunuz yoksa benim gibi 5dk içinde kalkıp yıkanıyor musunuz??sizce mantıklısı nedir🤔yumurtlamam arefe ve bayramın 1.2. günü olunca aceleden kalkıp yıkandım en fazla 5-10 dk bekledim🤷🏻♀️
Damla6606 Blackkcat ben 15 20 dakika ayaklarımı havaya dikip belimin altına yastık koyup bekliyodum ;)
Minnosaile Blackkcat bende sizin gibi çok bekleyemiyordum 5 dk bekliyordum. Nasip oldu şükürler olsun. Darısı başınıza 😊
Blackkcat Aysemlg bende beklemiyordum bu ay bekliyim biraz dedim bayrama denk gelince yine pek bekleyemedim,bi fark olur mu acaba dedim
Canannncan Blackkcat 5 dk beklemek bile yeterli spermlerin yola koyulması için öyle ayaklrı havaya dikmek vs gereksiz şeyler. allah onun ruhuna üflemişse eğer kendini çitilesen bile olur ki etrafımda birçok insan direk kalkıp yıkanmasına rağmen hamile kaldı. Hatta bir arkadaşım vajinismus olmasına ve eşinin vajinanın üzerine boşalmasına rağmen hamile kaldı.
Biyolog Canannncan haklisin canim bende üstte olmayı seviyorum ve ilişkiden sonra hemen yikanirdim. Yinede korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım. Nasipte varsa o bu şu önemli olmuyor.
anapanda12 Milyonlarcası arasından birinci gelecek olan varsa ayakta da dursan gidip tutunur yumurtaya doktorlar içerde iki gün canlı kalabileceklerini söylüyor açıkcası iki gebeliğim oldu ve ilişki sonrası yatıp yastıkla desteklemedim kendimi
Nilveannesi10 Blackkcat ben direk kalkıyordum hepsi de çıkıyor diye düşünüyordum meğer o iş öyle değilmiş ☺️☺️
Svle Blackkcat benim doktorum her zaman ilişkiden sonra en az yarim saat sırt üstü yatmami önerirdi yastık filan koymadım hiç ama ayaklarımı baza başlığına kaldirmisligim var🤭