Yavuzmusab Arkadaşlar ben 36+4 günlük hamileyim bugün öğlen biraz yoğun beyaz sümüksü bi akıntım geldi bu yaşayan var mı bilgilendirirseniz sevinirim
Seherr Yavuzmusab canım benim ara ara sümüksü akıntım oldu ama böyle çok yoğun değil pazar günüde regl gibi kanamam oldu hastaneye gittim nişan dediler sanırım nişan farklı farklıda olabiliyor benim rahim ağzım kısalmış ve biraz açıklığım varmış
Minnosaile Yavuzmusab nişan illa renkli olmuyormuş canım. Şeffaf da olabilir. Sümüksü yapı da oluyormuş. İnternette araştırırsan eğer doktorların makaleleri var :)
Selinnnce Yavuzmusab ne kadar geldi cnm benimde dun oyle geldi beyazla sari arasi bir renk ama baya avuc ici kadardi
Yavuzmusab Selinnnce o kadar deyil ama iki üç peçete kullandım yarın doktoruma sorucam açıkçası enfeksiyondan şüpheleniyorum
Yavuzmusab Minnosaile öyle yapıcam numarasını vermişti zaten bana ben devlet hastanesine gidiyorum yarın arıcam aslında bana en yakın hastane 1 saat 20 dk eşim asker benim olduğum yerde olsaydı şimdi giderdim ama yarım mutlaka arıcam
Minnosaile Yavuzmusab mesaj da atabilirsin canım. Bende hem devlet hem özele gidiyorum ikisinin de Numarası var mesaj atıyorum dönüş yapıyorlar.