Veranur Kızlar merhaba, tavuk döner yiyen varmı gebelik dönemnde sıkıntı oluyomu bu zamana kdar hiç yemedim 34 haftalıgım canım istedi sıkıntı olurmu linç tayfa benide linc etmez inş😀
Suhedaa Veranur yiyebilirsin canim ama guvendigin yerden ye sadece çiğ şeyler yenmez diye biliyorum ben 🙂
Deletedmom2224 Veranur sıcak havalarda tavuk zehirlenmesi çok olur kaliteli ve güvenilir bir yerden yerseniz sıkıntı olmaz neden olsun
kertenkeleannesi Veranur tavuk döner ne gibi bi sıkıntı olabilir ki yani bide başlık neden .... yiyen var mı?
Veranur Deletedmom2224 ne biliyim okadr cok post gördümki toksoplazmadan tutun bebege yarardan cok zarar falan diye insan herseyde tedegn oluyor canım
Veranur kertenkeleannesi yazmak istemedim yemegin ismini cnkü hemen linc ediyorlar canı ceken olabilior
kertenkeleannesi Veranur açınca okumuyo mu😂 neyse ben çok hamburger yiyorum ilk baştan beri bişey olmadı🙏
Deletedmom2224 Veranur toxoplasma çiğ etten bulaşan bir virüs dediğim gibi güvenilir iyi pişiren kaliteli bir yer olursa sıkıntı olmaz
Banu_ayaz Veranur tavuk genelde disarda tüketilmemeli gerekli bence cabuk bakteri üretiyor evde ona benzer bir sey yapabilirsiniz baharatlarla ben kokoreç gibi yapmistim disardakinden daha guzel oldu 😂 illa döner diyorsanda iyi bir yerden al bu saatlerde tuketmeye calis daha taze olur
mucizem_oglum gebeliğin ilk baslarnda cig et konumuna girdigi icin doktorlar önermiyor diye biliyrm bende 38 haftalgm geçen gün benimde canm istedi yedim ilk aylarda yenmiyor diye biliyrm yanls bilgilendirmiş olmayayım da
Veranur mucizem_oglum onu bilmiyordum cig et konumuna girmesi için pişmemesi gerekior ama bunlar sabahtan atese konmuyomu canım doktormu sölemişti size
Veranur Deletedmom2224 tamam canım tesekke ederm gebelikten önce hep yedgm bi yer var ordan yerim inş etten tiksindim cnkü bayramda farklı bişey arıyor insan sebze yemeklerinide canım istemedi içimde tedrgnlik olur sonrasnda diye sizlere danısmak istedm:)
El_mu Veranur Canım ilk aş erdiğim şeydi tavuk döner yedim valla çoğu defa neden zararlı olsun baharlanmış tavuk yani evdede yiyiyoruz o tarz tavuk :) afiyet olsun ye
Veranur El_mu tesekkr ederm canım normalde düşkünlüğüm yok ama artık farklı seyler yemek istiyorum bu zamana kadar hep saglıklı beslenim dedim ama patladı bi yerde:)
mucizem_oglum Veranur ben ilk defa yedim geçen gün yedigimde 😊 bisey olacagnı zannetmiyorum bide sakınan göze çöp batar derler analarmzn zamannda sanki böyle şeyler mi vardı ne bulursalar onu yiyorlardı
Veranur kertenkeleannesi okuyoda işte burda bi linç tayfa var ben bi ara posta yazdım diye agzına geleni söleyen okadr cok insan olduki aslında haklılarda ne biliyim dikkat etmek istedm☺️
yigitmom_ kertenkeleannesi bende en az ayda 1 defa burger yiyorum dayanamiyorum napacam 25 haftaligim birde düşün ki gebeligimi ogrenmek icin kan testini beklerken bile elimde hamburger vardi o derece😂
Veranur Fatmaaldmr canım okadr agırlastmki artık pratik ne varsa ona döndüm evde yemek yaparken mutfak okadr sıcakki bayılcak gbi oluyorum