Ezgikara merak etmeyin hangi ilacın kullanılıp kullanılmayacağını ne gibi alerjik etkisi olup olmayacağını bilecek yaşta ve olgunluktayım. Üstelik sizin kullandığınız zofer ilacı bildiğim kadarıyla ki yanlış da biliyor olabilirim reçetesiz alınabiliyorken dramamine reçetesiz alınamıyor. Anlayacağınız üzere bir doktorun yazıp vermesi gerekiyor ki kullanımında sıkıntı olsaydı vermezdi öyle değil mi ? Sadece belirli bir kadın Doğum doktorum olmadığı için -şu an için tabi- soramadım. Ve bu ilacı da uzun araştırmalar sonucu yazdırdım uzun bir yola çıkacağım, yollarda perişan olmamak için. Araştırmacı bir kişiliğim var ve bu ilacın da hamilelikte kullanılabildiğini biliyorum. Ama yine de hamilelikte ilaç kullanımının önerilmediğinin de farkındayım. O yüzdendir ki mide bulantısı postlarına daha çok ilgim var ve benim gibi dramamine kullanan insanların yorumlarını önemsiyorum. Birkaç gün sonra ikili test için gittiğimde tabi ki doktoruma soracağım. Bugüne kadar sadece 3 tane kullandım. Benimki sadece dramamine kullanan insanların yorumlarıyla vicdan rahatlatmak. Öyle bir yazmışsınız ki beni çok iyi tanıyorsunuz da bilinçsiz bir iş yapıyormuşum hayatımı tehlikeye atıyormuşum gibi hayretle okudum gerçekten. Üstelik doktorların en son çare zofer ilacını verdiklerini yine bu platformda okudum öncelik olarak daha zararsız olduğu için dramamine veya onun gibi türevlerini veriyorlar çünkü bu ilaçlar B grubu bir ilaç. Yani daha sonra bana kibar bir şekilde yazığınız için şu an size böyle açıklayıcı bir cevap yazdım. Benim ve bebeğimin hayatını riske atacak hiçbir şey yapmam merak etmeyin :)