Nesomer ZeynepetinGecekuu folic asiti kahvaltıdan sonra yutuyorum ben. Tok karnına iç demişti doktorum.
Melegimveben ZeynepetinGecekuu aynısını yaşıyorum folik asit diyince bile midem bulanıyo 😥 öncedende hep iğne yapılırdım hiç hap yutamam midem çok bulanır yemekten önce içiyorum folik asiti ardından hemen yemek yiyorum yinede midem bulanıyo ama o kadar şiddetli olmuyo
NaimeYilmaz ZeynepetinGecekuu eşim aynı . Bu kayganları bile yutamaz cıkarır. Boğazından gecmıor nedense. Ezipte ıcıyor ama her hap ezılıpte içilmez doktorunuza bi sakınca varmı dıye sorup kasıkla ezıp azıcık meyve suyu damlatırsanız ıcılır belkı 🙏
Snur94 ZeynepetinGecekuu ben hamilelikte bulantıdan yutamamıştım önceden yutuyordum folik asidi ikiye Hatta bazı günler üçe bölüp yuttuğum oldu
ZeynepetinGecekuu Ben yıllardır hap yutamıyorum hep iğne kullanıyordum hap yutamayan varmı acaba suya karıstırıln folik asir varmı kullanan varmı
ZeynepetinGecekuu Melegimveben doktora sordum lafı geçiştirdimsuya karıstırılan kullan varsa ismini alıp doktora soracaktm çok zorlanıyorum 😒
Siyahincim Melegimveben Bende sizin gibi yapıyorum 😶Bana hamilelikten dolayı ilaç içmeye karşı bir tiksinti geldi hele foliği içmek bana işkence 😖Normalde zaten folik asit mide bulantısına sebep oluyormuş şimdi adını bile duyunca bende nirvana 😓
Melegimveben ZeynepetinGecekuu zencefilli folik asit varmış mide bulantısınada iyi geliyormuş ondan aldım ben ama daha büyük hap diye kullanmadım
Melegimveben Siyahincim aynen ya çantama koyuyorum ilacı çantamı gördüğüm gibi yine midem bulanıyo 😥 90 taneydi çok şükür 60 kaldı 😂 şafak sayıyorum 😂😂😂
Siyahincim ZeynepetinGecekuu Şimdi akşamları yemekten hemen önce psikolojikmen kendimi şartlandırıyorum agzıma küçük bir parça ekmek alıyorum onu yuttugum an hemen foliği de alıp içiyorum ilk an midem bulanıyor ama bir nevi kendimi kandırmaya çalışıyorum🤐
Gmzrn ZeynepetinGecekuu ilk zamanlar yarisini ictim kalani cope attim simdi son aylardayim degerlerim dusuk diye tekrar yazdi ayni seyi yaşamak istemiyosan icmeye calis zorla kendini 😣
ZeynepKara ZeynepetinGecekuu folidoce diye bi folikasit var mercimek kadar ben ondan kullandım gözünü korkutmak istemem canım ama 12. Haftadan sonra doktorun verdiğin vitaminler daha büyük o yüzden alışman lazım
Sevda6767 ZeynepetinGecekuu canım benim de psikolojik heralde büyük hapları yutamıyorum boğazımda kalıyor. İçme saati yaklaşınca bunalıma giriyorum resmen. Allah tan folik asitim mini minnacık bişey 🙂 folio diye bi marka küçücük bişey onu söyle doktoruna onu yazsin canım