Sncem Arkadaşlar 35 haftaligiz erken doğum riskimiz var 34 haftada açıklık var mı diye bakıldı yoktu bide pazartesi yapıldı yine yoktu çatı muayenesi de erken doğumu tetikliyor mu dün kahverengi pıhtı gbi bsy geldi az korktum doktora gitmek istemiurm
Leyliiii Sncem Canım ben 38. Haftada olmuştum doktorum lekelenme olabilir dedi seninde ondan olmuş olabilir
Elfsrkn Sncem canım bilmiyorum ama bekli nişan olabilir bi git istersen. Birde erken Doğuma sebep olan ne birşey dedi mi dr
Sncem Leyliiii pazartesi yapıldı ama leke dün akşam geldi nisan falan değildir demi bide afedersiniz ama lavaboda sarı yoğun sümüksü bı akıntı geldi onunda ne olduğunu bilmiyorum
Leyliiii Sncem Aaa Canım sümüklü akıntı nişan oluyor bence bir doktora git her ihtimale karşı çünkü erken Doğum riskin var tehlikeye atma
Mhnds2357 Sncem gitmelisin. Dün kahverengi sümüksü akıntı olduğu için doktora gittim açıklık ve sancı yok ama ciğer geliştirici vurdu yine de. Ciğer geliştirici vurabilir sana da, bu şekilde bebeklerin küvezde kalmasj engelleniyormuş.. 35+4üm şu an..
Sncem Elfsrkn hayır bsy demedi neden dolayı olduğu şuanda lavaboya gittim akıntı geldi ama bulanık bı renkti anlamiyrm neden byle oluyo