Konul_Nilay Bu gün 2 doz ciyer açıcı vurcak hemşire evde.siz hastanede vurub ordamı kaldınız yoksa evemi geldiniz?
Sncem Konul_Nilay bende 12 saat arayla vuruldum yağlı bir iğne evet eve gönderdiler bide normalde yatış yapicaklardi evde daha rahat olurum dedim ve gönderdiler
Ozlem2634 Konul_Nilay bende 24 saat arayla vurulmustum toplam 4 doz vuruldum vurulduktan sonra eve geldım cok sukur bısey de olmadı
Konul_Nilay esra1907 yağlı iyneymi cnm?çocuk haraketlerinde azalma oluyo diye duydum.bilgi verirmisin rica etsem
esra1907 Konul_Nilay yağlı değil hiç acımıyor Progestan vuruluyordum ben onun gibi değil ve çok şükür azalma olmadı kafama hiç takmadım sende takma rabbim büyük inşallah birsey olmaz
Konul_Nilay Sncem çok tşk cnm.rahatlatdığın için.benimde doktor evde vur dedi de.burda gördüm yatış lazımmış endişelendim.çok mersi cnm
Ozlem2634 Konul_Nilay yooo yatıs fln olmadı acılde aksam vuruldum cıktım ertesı gunde gene aksam acılde vuruldum cıktım bebegede etkısı olmadı acıkcası hıc hareket etmıo yada azaldı gıbı bır durum olmadı rahat ol takma sende
smyyedmr54 Konul_Nilay ben eve gittim canım. Bi günde 2 doz diğer günde 2 doz vuruldum. Onun sana ve cocuga zararı yok ki