Suna_Aysal Birdaha yaptirmaya cesaretim yok aynisi olur diye ama bebegim icinde katlannak zorundayim denemeden bilemem belkide bukez olmaz olursada yapcak birsey yok .
12_yil_sonra Serman senin bilgi birikimin beni zerre kadar ilgilendirmiyor, ki yok zaten . Sağdan soldan bir iki şey duyup , şeker yüklemesi yaptırmamana kılıf yapmışsın . Saçma sapan cevap olmuş işte . Yurt dışında bunun tartışması bile yapılmıyor !
Serman 12_yil_sonra hanfendi isinize bakın lutfen sizinle münakaşa etmek zorunda degilim edepli olun. Benim okudugum seyleri sizin kapasiteniz zaten almaz. Cevap vermenizi de istemiyorum. Sizinle burada bunu tartisacak degilim ne bildiğiniz ne yaptiginiz da umrumda da degil. Siz okudugunuz seyleri okumaya devam edin.
Unzile31 12_yil_sonra aynen katılıyorum açlık tokluk sonucu ile şeker yükleme testi aynı şey değil malesef mesela benim değerlerim açlıkta falan normaldi ama ilk bi saat içindekinde biraz yüksek çıktı yükleme testinde onu bile çok önemsemedi drlar diyet verdi sadece ama bebeğim iki hafta önden gitmeye başladı kalbinde sıkıntı olmaya başladı sonra hergün açlık tokluk günde altı kere ölçmeye başladım bazı öğünlerde sıkıntı oldu ara ara çok yüksek olduğunu fark ettik tedaviye başladık yani bu bi kere açlığımı ölçtüm bi kere de tokluğumu normal çıktı ben de birşey yok die kendimizin tanı koyabileceği bişey değil malesef ki ben şeker yükleme testine karşı biriydim ama yaptırdıktan sonra şimdi bu değerlerimi gördükçe iyiki yaptırmışım ya bilmeden hamileliğimin son aylarını geçirseydim diyorum
12_yil_sonra Unzile31 çok geçmiş olsun , benim de doktorum önlem amaçlı yapalım dedi değerler düşüktü kilo da yoktu ama çıktı gebelik şekeri . Şimdi dikkat ediyorum