cansu123 Akademisyenanne çok teşekkür ederimm cumartesi geliyo inşallah banyodayken sürüp durularsanız daha çok nem tutuyo cildiniz ve yapış yapış olmuyo direk sürersen kuruyken ve o teninde kalırsa yapış yapış olur terledikçede kaşınır
simgecan Akademisyenanne bende 25haftalık gebeyim 12.haftadan itibaren lierac jel kullanıyorum emilimi çok kolay her gün duş aldığım İçin duştan sonra sürüyorum kıyafetlerim de batmıyor ,badem yağı kıllanma yapıyor bilginiz olsun ...
kubrablt simgecan badem yağını bir dermatologdan dinlemiştim aslında zaten karında hamilelikte kıllanma oluyor ve sonrasında bu kıllar dökülüyormuş o yüzden badem yağı kıllanma yapıyor diye kullanmamazlık etmeyin diyordu
Demirleblebi Akademisyenanne ben vazelin kullanıyorum. Bence çatlak kremi vs hepsi hikaye ya doğal yağlar yada vazelin kullanmak lazım. Henüz çatlayan hiç bir yerim yok. Tavsiye ederim.
Demirleblebi Akademisyenanne çok fazla sürmediğiniz sürece hayır. Ben tüm vücuduma her gün sürüyorum. 24 haftalık hamileyim 10 kilo aldım ve hiç çatlak gerginlik vs yok.