Akademisyenanne Sweetblonde88 en guzeli dustan sonra kullanmak aslinda ama dermatologum sabah aksam kullanmak gerek diyor. Zor oluyor duzenli kullanmak.
Akademisyenanne ilkbahar_23 2 litreyi zor iciyorum :/ uygulama kurdum telefona. Surekli su icmeyi hatirlatiyor. O da olmasa su icecegim yok😫
ilkbahar_23 Akademisyenanne elinin altında bi şişe tut sürekli göreceğin bi yerde olsun alışınca kendin istiyorsun içmeyi 😌
Akademisyenanne bezelyecik kakao yagi cok guzel. Ben de kati olarak aldim. Birazini eriterek kullandim. Koku dolayisiyla ara verdim. Kışa dogru tekrar baslayacagim.
Akademisyenanne ilkbahar_23 insallah alisacagim gunler gelir 😊 750 ml siseyle dolasiyorum bazen. Cantamda unutup eve getiriyorum😅 uygulama sayesinde gunde 2 litre icer oldum cok sukur
Fasulyem22 Akademisyenanne ben sabahları nadir sürüyorum yani hava sıcak olduğu için terli oluyorum. Banyodan sonra sürüyorum hem cilt temiz olduğu için daha güzel emiyor.
Akademisyenanne Fasulyem22 kesinlikle🤗 calisan insanlara zor sabah aksam kullanim. Gun asiri dus sonrasi surmek en guzeli.
MrsAkkurt lierac kremi onermitorlar yanlız kolay kolay içeriği incelendiğinde a vitamini vardı içinde o da hamileler için iyi değilmiş ondan dolayı onermiyorlardi muhendisinoglu incelemisti Instagram'da hatta ben Freiöl kullanıyorum çok memnunum
Akademisyenanne Ebrarebra su içme akvaryum diye geciyor apple storeda. Android telefonlarda da benzer uygulamalar var. Su ictikce oraya miktari giriyorsunuz. Balik falan hediye ediyorlar🤗
Hayat16 Ebrarebra su çatlak kreminden bile önemli. Ne kullanırsan kullan , vücudun kuruysa hem cildine zarar, hem Sana zarar. Bu sıcaklarda zorla da olsa içmen lazım. Cildin nemli olursa daha az çatlak olur. Hem tansiyon vs. Durumlarını da dengeliyor.
MrsAkkurt Akademisyenanne Evet kullananlar içeriğini öğrendikten sonra çok pişman ve bır çoğu da bırakmış Freiöl yıldızlar listesinde geçiyor zaten düzenli kullanımla çatlak oluşumuna imkansız denilebilir vs deniyordu şuan bende gayet memnunum ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilmem :)
Fasulyem22 Akademisyenanne evet mesela ben bazen onu sürüyorum bir saat yada yarim saat evde sürdüğüm yeri açık bırakıp geziyorum sonra banyo yapıyorum yine de nemli kalıyor tabi banyo yapacaksam ılık suyla yapıyorum ve bol sürüyorum o zaman eğer kremleri sevmiyorsanız böylede yapabilirsiniz
Akademisyenanne MrsAkkurt evet ben de cok birakan kisi taniyorum. Lierac Kullanip catlayan da cok. Sizin onerdiginiz yaga bakacagim bugun.
Ezel1323 Akademisyenanne dalinin bebek yağını kullanıyorum ben hiç çatlağım olmadı 35.haftadayım 3.aydan başlamıştım kullanmaya
Hayat16 Akademisyenanne lierac kullananları memnun olarak görüyorum. Bir arkadaşım da en son memnundu. İçeriği: Aslan pençesi, sarmaşık, kilit otu. Bana iyi geldi, çok memnunum.