Adabahar Deryanur herkes farklı yaradılmıştır canım allah kolaylık versin hepimize benim eşim de mesela hergün çamaşır ve çorap değiştirir her sabah duş almadan işe gitmez her sabah traş olur krem sürer yüzüne gece yatmadan ayaklarına vazelin sürer bi wc ye girer en az 5 kez sifon çeker koku olmasın diye.. kafam karışıyor sakın yanlış anlama sana inat yazmadım bu da kötü çünkü aşırı geliyor bana çamaşırları yıkıyorum bi makina don ve çorap inanır mısın.. mesleği asker olmasa yanlış anlaşılmaya bile sebep olabilir allah yardımcımız olsun evlilik büyük sorumluluk ama eskileri annelerimizi düşünüp teselli olmaşıyız.. 💜
Ipekokanliya deletedmom11 evet oldum herşeyde yorum 🙂 ve muhakak igneleyici bisey var yorumda herşeyi siz biliyosunuz ya ondan sanirimcevap verme ihtiyacı duyuyosunuz
meltemerdem Ipekokanliya ay Yok yok 🙂 bende ilk öyle sanmıstım ama tatlı-komik biri 🙈 zamanla eminim sizin de fikriniz değişir 🙈
Ipekokanliya deletedmom11 işte bu verdiğiniz cevaptaki uslupla tamda demek istedigimi acikladiniz ergen ergen yazılar tavırlar bi kere attılar hala aynısın mubarek
FulYasin01 Ipekokanliya Hadi ama bu kadar katı olmayın , kadın gayet hayat dolu birisi yorumlarına ben çok gülüyorum şahsen hayat dolu olmak zordur , ve öyle insanlara denk gelmekte. Bence sizde seveceksiniz zamanla , ön yargınızı bir kenara atın derim ☺☺
Deryanur Merrcimek canim valla kayinvalidemde ayni kadinlarin önlerine tuttugu parca parca bezleri getirip bizim camasirlarimizlw birlikte makinaya attigi icin esimdende ailesinden de tiksiniyorum ya zaten gorucu usulu evlendim sevme.konusuunda kendimi zorluyorum 6 aydir kendimi alistirmaya calisiyorum kendi kendime sevmedigim halde ben bu adami cok seviyorum diyorum 1 gram bile sevgim olmuyor bide bu hallerini gorunce daha bir ters tepiyorum
Nefesim Deryanur hakikaten zor bı durum ama konusman rahatsızlık duydugun şeyleri soylemelisinki oda kendıne çeki düzen versin hamılelık hormonlarıylada tabı bu durum artmıs olabilir bend eoyle bısy olmadı bazen kavga esınce herseeyı batar oda normaldır heralde🙈🙈
Newheart Deryanur Anlayana kadar kafasına vura vura öğret! Bi çocuk gibi gerekirse kontrol et midem bulandı seni düşünemiyorum.. çok üzüldüm. Ah be güzelim hiç mi görmedin tanımadın evlenmeden önce 😞 Anası babası öğretmemiş mi dicem ama ana babası olmayan benim eşim çok şükür temizlik konusunda eline su dökemeyecek adam çok o derece dikkat eder.. ki bu içten gelen birşey... tek çözüm kontrol edp çocuk gibi yetiştirmek.. Cezalandırmak ( birlikte uyumamak, elinden birşey almamak ve bunu pis olduğu sürece tekrarlayacağını söylemek) Allah yardımcın olsun. İnşallah düzelir 🙁
Deryanur Newheart bu gidisle onu yapicam artik yani bu konuda anlamasi icin yatagimi bile ayirsam beni suclayamaz
Newheart Deryanur aynen öyle doğru yoldasın . Mecbur değilsin midenin almadığı şeyleri çekmeye...Kendisine çeki düzen versin. Çocuk değil sonuçta... Senle yaşamak istiyorsa temiz olacak.
Umayyyy Bişi dicem olmucak 😬 her gun dus almamak nedir ya.. İşte duzenli bi ilişki içinde olunsa gunde bes kere bile olsa oluyo. Esim titiz ama ben daha deliyim utancından yapamaz yapacak olsa :d ki sabah giydirip cıkardıgım camasırı o aksam işi bitmiş olur. Corap da dahil. Anasının cekmece camasır corap duzeni olmasa bile ben hamilelikten dolayı su bile içemicek durumda da olsam asla jilet gibidir dolap cekmecelerim. O da alıştı.. Artık kendi basta ya temiz giderken giydim üniforma giyerken cıkardım hayatım derdi. Dısarı cıkıp toplu tasıma hele kullanıyosanız o kıyafetlerle evde dolanmak asla saglıklı değil. Simdi dısarı cıkıp gelse bile cıkarır corabını. Ki butun gun botların içinde yine de kokmaz ayakları. Ama bu su kadar zamanda bi dus alıyor camasır değişmiyor olayını anlamıyorum. Yahu bu adamla sen dusa girmiyor yataga girip cıkmıyomusun.. Nasıl essiz dusa giriyorlar anlamıyorum.. Ya da neden nasıl camasır cıkarıp dustan sonra koymuyisun ya da her kirlendiğini kirlenebileceğini dusundugun zamanlarda ya kendin koyup hatırlatmıyosun ya da ima etmiyorsun tatlı tatlı. Ayrıca Karadenizde bi laf vardır dogan usak p. Kundan bellidu :d gorucu usulu de olsa kimse zorla evlendirmedi seni herhalde. İlk gordugun zamanlarda da farklı değildi muhtemelen artı baska bi sorun var. Sevsen sorun etmez duzeltmeye calısırsın biraz farklı sendeki. sikayet etme cozum uret derim hep. Suan bunları konu ediyorsun sadece. Psikolojik olarak cok net.
Cardinal Burada paylaşıcak kadar durum vahimse üzgünüm ama sizin evliliğinizin pek yürüyeceğini sanmıyorum. Çözüm arayışını burada arıyorsanız gerçekten her yolu denemiş olmalısınız. Olmuyorsa olmuyordur. Zararın neresinden dönersen kârdır.
zlemAtAcar Deryanur konuşmanız gerek 🙈 Mesela benim eşim kişisel temizliğine önem verir ( namaz kıldığı için ) ama diş fırçalama olayına maalesef bir türlü alıştıramadım. Ama her zaman çağırıyorum yanıma eline veriyorum diş fırçasını o Zaman yapıyor. Ya da söylüyorum Can'ım dişlerini fırçala diye.
Essa LittleMan aynen! Benimki de temizlik hastasi.bu sebeple evin temizligini de kendi yapiyor ve devamli beni elestiriyor. Ben de bu huyundan biktim mesela🤔
Fkg Herkesin derdi başka eşim çok titizdir her tuvaleti kullandığında çamaşır duyu ile yıkar süre tutarım sabah minimum 22 dk tüm köşe yazılarını okur aksamada roman okumamız var.... balık gb Sudan çıkmaz yaz kış göğüs kılları dökülüyor diye kendi tiksiniyo alıyo bide kel onada her seferinde Allah'ım oramda buramdakiler döküle döküle bitmedi neden kelim diye üzülüyo heeee birde buaralar işten koşarak geliyor zaten fit biri ama yoğun spor yapıyor kızlarımı okula götürünce dedeleri gb görünmemeliymiş..... ayy daha sayabilirim galiba ama her haliyle ilk aşkım kocamı çok seviyorum... nasıl olursa olsun hiç aşkınız bitmesin inşallah