Tarkan Şuanda herkes uyuyooo bitek benn ayakta sıcak olan yerde ekstra uyuyamıyorım. Euykusuzluk tavan seviyede gece olmasını istemiyorum. Paso su iç wc git şeklindeyim
Derya0707 Tarkan hepimiz aynıyız maalesef klima olmayan yerlerde uyumak Bi zulüm klima ile de sadece ayak yanması geçiyor bel agrısı hala kalıyo r tabi
Eceyavuz Bende uyuyamiyorum cok uykum.var ama ayaklarım ağrıyor sola saga dönüp duruyorum ağlıcam uykusuzluktan
burcak01 Bende aynı bu saat olmus uyuyamıyorum.sırt ağrısı ayak yanması sebebıyle uyku filan kalmadı ha birde sık sık tuvalete gitmek iyice uyku kaçırıyor.bizde uzuun uzuun uyucakmıyız acaba 😔
Beyazmelekk Hzurusuz bacak sendromu var ve uyuyamiyorm cildiricm ya yokmu buna bir çözüm bulan simdi doya doya uyusaydk bebis gelince zaten uyuyamicaz :((
Eceyavuz Elfsrkn hayır üstüne mide yanmasida eklendi gerçekten çok zormus bu hamilelik dogumdan sonrs ikinciyi ne zaman yapacaksın diyenleri cok fena bozucam 😂😂
Nergismert Bende uyuyamıyorum. Ayaklarım yanıyo kızım gece hiç durmuyor zaten. Saga sola dönmekten e bol su içtiğim ıcın dk bası wc ye gidiyorum. Sınırden aglamak istiyorum. Sımdıden basladık uykusuz gecelere😒 3 haftadır böyleyim. E bide sıcak tabiii😞😞😰
Elfsrkn gurcem 31 canım benim de yıkıyorum ama su bile sıcak geliyor sen kaç haftalıksın hangi şehirdesin