Ilknur_emin Kızlar benim kusmam falan bitti agrım sızımda yok sadece çok halsizim sizde durumlar nasıl normal mi sizce
EngucluAnne Ilknur_emin bende 14+4üm baş ağrısı ve hafif halsizlik dışında çok şükür bir sıkıntım kalmadı ki zaten ben normalde hiç kusmadım aşermedim sadece aşırı halsizlik olurdu o azaldı göğüslerim artık sızlamıyor hamile değilmiş gibiyim yani
Niluferrmeric7 Bende eskisi gibi değilim ama genede ilk haftalara göre cok sukur iyiyim isalh dahada iyi oluruz
Yasmncm Sag gogus altınızda batma var mı? Ben de bir haftadır kusmuyorum ama bu agrı cok yoruyor siz de durum nedir
nalan28_ İlk haftalarda günde 2 kere kusuyordum şu an çok şükür bulantı ve kusmalarım haftada 1 güne düştü çok iyiyim ama kabızlık problemi başladı o canımı sıkıyor bir de sağ kasığıma kramp giriyor ara ara sizde de oluyor mu?
yasegazi nalan28_ aynen benim de sol kasığıma giriyor ve mesela aniden kalkınca hapşurunca falan bıçak saplanıyor sanki
SeymaAkyol Yasmncm demir ilacı kullanıyorum ben ama ishal oldum ve siyah dışkı yaptı bende kontrolüm bir hafta sonra bırakayımmı sizce
Vete SeymaAkyol benımde aynı şekilde oldu 1 hafta kullanmadım kontrolüme kadar onun yerine yediğime dikkat ettim. İlacı kullandığımda evden dışarı cıkamıyordum çünkü korkudan dışardada tuvalete girmeyi seven biri değilim. Doktoruma danıştım bana 1 gün kullan 1 gün kullanma dedi bende gün aşırı demir ilacımı kullanıyorum böyle daha iyi 🥰