Sahtemelek Hem sıcaktan hemde bütün gün yattığım için vücudum yorgun değil uyuyamıyoruum kafayı yicem
Derya0707 Sahtemelek dün gece 5 te uyudum bu gece de çalışıyorum uyuyamayacgım yarasa tarzı uykuya geçtik kızım sayesinde
MucizeAnnesi3545 Sahtemelek bnde öyleyim valla. Bugün 9 saat yoldan geldim yarın yine gidicem ama bi gram uyku yok
Kfkf Durubebek bende uyutmuyorum canım sıkılyo diye 😀😀😀😀 gündüz aşırı sıcakdı dışarı cıkamadım bunaldım
Sahtemelek Derya0707 sen kaç haftalıksın canım , ben çalışırken çok güzel uyuyodum 12 saate yakın çalışınca köpeğim çıkıyordu şimdi işi bıraktım bu sefer vücut yorgun değil gelmıyo uyku falan
Derya0707 Sahtemelek bende 14 saat çalışıyorum canım akşam 7 sabah 9 ama ertesi gün akşama kadar boş 29+2 haftalığım şu an benim kızım da geceleri kıpır kıpır maşallah sabahlar olmasın hele o gün ekmek ya da şeker tüketmişsem şişkinlik bitiriyor beni
Sahtemelek Rumeysa52 bi ağrım sızım yok ama sırf vücudum yorgun değil ondan uyuyamıyorum işi bıraktığımdan beri böyleyim sinirim bozuluyo valla