Zeynep472165 ipeksm Doğrudur bakinca bende göbekten çok almis görünüyorm ama kendi kilolarm gidip demek kollarm falan hamilelikte zayıfladı baya 3 kilo aldm ama daha çok almam görünüyorm
Gizemliince ipeksm hay canını yiyeyim ya vallahi bende 30.haftadayım. 17 kilo aldım zaten delleniyorum. Birde yazıyorlar iyice sinirleniyorum😂
ipeksm Ece Vahapoğlu bile sporcu kadın 7. Ayında 8 kilo aldığını yazmış instagramda. Yani o bile yediğine içtiğine dikkat ve sporla bu kiloyu aldıysa bundan az alanlar hiç yiyip içmedi mi ne yaptınız ya bana su içsem yarıyor gibi 🙃
Mams Zeynep472165 8 kilo almıştım 30. Hafta kontrolumde öyleydi . çok ağır grip atlattım 32 hafta kontrolünde 1 kilo vermişim iyilestim ama iştahım yine yok bugün tartildim 1 kilo daha gitmiş Pazartesi doktor kontrolüm var bakalım umarım bebeğimin gelisiminde bir sıkıntı yoktur 😕 sıcaklarda birşey de yenmiyor ki günüm hep soğuk içecek icmekle meyve yemekle geçiyor
Kullanicianne Ayy ben en cok alanim galiba daha 31+4 vee 16 kilo aldimmmmm 🙄🙄🙄🙄 70 le hamile kalmistimm.