Merhaba arkadaşlar 32 haftalık hamileyim sabah yataktan tuvalet için kalktığım da çamaşırımda boydan boya kan vardı ama çokta dolu değil, Tekirdağ Yeniçiftlikteyim yazlıkta ,merkeze gittik 2 hastane doktor yok diye almadı özel olmasına rağmen devlet zaten yüzümüze bakmadı, kalktık ordan Çorlu’ya gittik özel vatan hastanesi allah razı olsun kabul ettiler ebe hemşire varmış.1 saatte öyle geçti zaten, tabi ben bir yandan ağlıyorum erken doğum olur mu diye başladı mı diye çünkü karnımda ara ara sertleşti, ve burda o tarz şeyler çok okudum neyse gittik yatışım yapıldı hemen nst ye bağladılar sancım çıkmadı altıma bez koydular kanı takibe almak için kanda gelmedi sadece akıntı tarzı sarımsı şeyler geldi ona da denize havuza girdiysen ondan normal dedi enfeksiyon olabilir birde alttan muayene edicem açılman var mı diye dedi baktı bu Arada muayene sorası rahat olun sıkmayın kendinizi hiç acımıyor hafif çok az ağrı gibi olup gidiyor anlık yani Burda okuyup en çok korktuğum diğer şeylerden biriydi demeden geçmiyim sırf içiniz rahatlasın diye neyse alttan da bakıldı hiç açılman yok dedi ve bu kanamanın ne olduğuna anlam veremedik, bilen yaşayan lütfen söylesin kendi doktorum İstanbul da zaten oraya gitsek bile orda değilmiş memleketine gitmiş.. bayram olduğu için elim kolum bağlı eşimle, bize neden olduğunu söylemediler anlamadılar yani ilişkiye girdiyseniz ondan da olur dedi ebe ama biz birşey olmasın diye bebeğe kaç Aydır girmiyoruz zaten çünkü ağrım oluyor.. yani diyeceğim şu ki çok uzattım biliyorum ama yaşayan olup böyle anlamsız kanaması olan var mı bir teşhis konmadı ya düşünüp duruyorum yani 1-2 damla değil ki hafife alayım.