aslihanyilmaz Glce06 Canım senin her hangi bi sorunun yoksa doktorun yasaklamadiysa hamileliğin son haftalarında bol bol cinsel ilişki öneriyo doktorlar
Elifasya aslihanyilmaz valla bana da eltim soyledi biz hep oyle yapariz diyo o.ot acildikca rahmim açılıyo mus
Gominan aslihanyilmaz bende 39+0 bende de hiçbir doğum başlangıcı belirtisi yok. Neler yapmalıyım bilmiyorum
Lee aslihanyilmaz aynen öyle canım ama iki gün oldu hala gelen yok bir de doktor baktığından Kanamam oldu hala yok gelen giden
Lee aslihanyilmaz manda yoğurdu aldım belki hamileliğinde yemişsindir dediler ondan yiyeceğim işte . Yemedim ama belime biraz ağrı vurdu dedim geliyor ama yok gelmedi
Albyrkubra Yaa kızlar bendede tık yok bu kız yerini sevdi sanırım yarın tam 39 oluyorum doktor alttan muane ettiğinde bile kan gelmedi hiç bir belirti olmadı 🤦🏻♀️
aslihanyilmaz Albyrkubra Ben de de alttan muaynelerim de kan gwlmiyo hiç. Yarın gidicem bakalım insallah doktor vardir😔
Lee Albyrkubra sen 39 yeni olacaksın 40 kadar gelir ya ama belki ben oldum 40 +4 iki saat sonra gelen yok giden yok benim oğlanda gelmeye niyeti yok
Lee aslihanyilmaz benim de gelmiyordu işte 3. Geldi ama çocuk gelmedi evet öyle diyorlar deneyeceğim manda yoğurdunu
eymen08arass Bende 39+4 sancı çıktı nstde ama açılma yok hiç diye eve gönderdi şimdi yine düzensiz sancılar var ama ne zaman düzene girer açılma olur bilmiyorum 😕
aslihanyilmaz eymen08arass 41 e kadar bekletiriz dedimi doktorun sana yoksa 40 tan sonra doğumu baslatiriz falan mi dedi
asyaveannesi Kızlar ben 40+5im, saat 00.00da +6 olacak. Bugün nst'de sandım çıkmadı ve açılmam da yokmus🤷♀️ ne yapacağım bilmiyorum