ZCB 36 haftalıkken kontrole gittim doktor nasıl doğum istedigimi sordu bende normal dogum düşünüyorum dedim sonra çatı muaynesi yaptı ve normal dogum olabilceğini söyledi artık doğuma bekliyorum seni dedi bulunduğun şehirde her hafta nstye girip bana gönder birde her gün tansiyonunu ölçüp gönder dedi 6 eylüle kadar birşey olmazsa o zaman gel dedi sanki ben son haftalarda her hafta gidilmesi gerekiyor diye biliyorum ama sizin fikriniz ne
Semrasem ZCB bende 36. Haftama girdim doktor her hafta gel dedi o çağırmasa ben giderdim zaman yaklaştıkça panik olmaya başladım
PakizeMehmet ZCB canjm benim doktorum da aynı şekilde uzakta ilçedeyim ben bulunduğun ilcede hee hafta nst ye gir dedi nst öncesi Zaten ultrasonla oradaki doktor da bakıyor korkmana gerek yok👌 Bende bulunduğum ilçede her hafta nst ye giriyorum tabi bana direk Doğuma bekliyorum demedi 38+3 de çağırdı sonra ne zaman çağırır bilmiyorum.
Tugbanur ZCB 36 haftalıkken gittim her hafta gel dedi doktorum aynı zaman da her gittiğim de nst 'ye giricem
ZCB Semrasem bende öyle olması gerektiğini düşüyorum hatta şaşırdım her hafta gelmiycem mi falan dedi o da gerek yok dedi birde özel bir klinik yani gittiğim anlam veremedim ama tedirgin oldum
Zeynepzeze Bulunduğun şehirde demiş hastaneden uzakta bir yerde mi oturuyorsunuz acaba? Bence her hafta giderilmesi gerekli, belki suyu azalacak, kordon dolanacak yada ne biliyim bir sürü şey var olabilecek..
ZCB Zeynepzeze aynı şehirde değiliz başka bir şehirde 45 dakika kadar bi mesafede brnim korkumda o yonde ya suyu azalırsa ya kordon dolanırsa falan diye bulunduğum yerde gidicem en kötü
Zeynepzeze ZCB O zaman uzak diye söylemiş, bu endişelerinizi paylaşsanız ne der acaba? İçim rahat etmiyor falan deseniz
ZCB PakizeMehmet uzaktayız diye mi öyle yaptı acaba benide 40.haftada çağırmış oldu doktorda çok güvendiğim bir doktor ablam arkadaşlarım tüm doğumlarını onda yaptılar ama insan içine kurt düşüyor
PakizeMehmet ZCB uzak diyedir canım nst öncesi Zaten ultrason la başka doktor da bakacak suyuna plasentana kiloya korkma o yüzden