Kahramanandmom Son 2 gündür idrar yaparken inanılmaz baskı hissediyorum rahimde acaba açılma ile alakalı bir durum olabilir mi ?
espalp Kahramanandmom ben sabah uyandığımda tuvalete gidene kadar kasıklarımda ve aşağıda inanılmaz baskı hissediyorum. Gün içerisinde geçiyor 🤷♀️ Benim de 32+5
FSCMK Kahramanandmom ben tuvalete giriyorum çıkıyorum tekrar tuvalet isteğim geliyor sıkışmışım gibi sanki kaç saat tutuyormuşum gibi baskı oluyor bir yerde gezemiyorum yürüyemiyorum bu sorun yüzünden
Hllswm Aynısı bende var hatta tuvalete gidip biraz bekliyorum öyle yapabiliyorum idrarımı.. Baskıdan dolayı galiba bebek artık yavas yavas asagı inmeye baslıyor 32.haftadan sonra
Kahramanandmom Hllswm evet bende oyle bir sure bekliyorum sonra yapiyorum hatta ozur dileyerek soyluyorum ara ara yapiyorum keserek 😑
espalp Kahramanandmom evet sanırım benim uykum çok ağır gece tuvalete kalkmadığım için de oluyor olabilir. Haftalar geçtikçe daha neler görücez bakalım😂 enfeksiyon yaşadınız mı hiç belki baskı hissi yapıyordur bilemedim 🤷♀️
Kbr1212 Benimde 31. Haftadan itibaren öyle olmaya başlamıştı sonra doktor kontorlunde bebegin döndüğünü gördük doktor ondan dolayı artık daha baskı yapacağını söyledi içini ferah tut canım normal bir durum inşallah 😌
Kbr1212 Kahramanandmom ben öncesinde gayet rahat oturabiliyodum tuvalet açısından da bir sıkıntım yoktu ama dönmesiyle birlikte baya baskı yapmaya başladı hele şuan 35. Haftadaym oturup kalkarken durum baya vahim