Cennet_1234 33 haftalık hamileleyim benle ayni olan nasıl ? Sancı ve sırt ağrısı başladı mi ?nasıl gidiyor tavsiyelerde açığım
Selinnnce Cennet_1234 haftalardir var agrilar. Kasik agrisi, bel agrisi, ic bacak agrisi. Ve tabi kasilmalar :/
minikkurabiyem2019 Cennet_1234 32+0 oldum bugun bende uyusmalar ve sislik basladı . Burun tıkanıyo kuruyo gece sık sık uyanıyorum . Yürürken birden ayagıma kramp giriyo . Sut yogurt kefir de içiyorum acaba dr soyledem vitamınmı verir
issss Cennet_1234 33+4 Bebek makat gelis oldugu icin surekli asagiya vuruyor canim aciyor. Bundan baska bebek gun icinde cok fazla sol tarafta toplaniyor 1 dakka falan suruyor. sizde oluyormu boyle sagda ve ya solda toplanmalar
Mervednr Cennet_1234 34 haftalığım ödem başladı. Yataktan dayak yemiş gibi kalkıyorum. Baskı yapıyor bu aralar. İğne gibi batıyor
Selinnnce minikkurabiyem2019 magnezyum verir banada kramplar icin verdi ama hic bi ise yaramadi. En iyisi sade soda icmek
minikkurabiyem2019 Selinnnce günde bir kere içiyorum sodayı ama bezen içim yanıyo bir tane daha içsem ne olur acaba
BabyMom35 issss 33+4 üm gün içinde bir yerde toplanma ve sertleşmeler bir iki defa oluyordu. Ama bugün gün boyu oldu nerdeyse. Hatta toplandığında azıcık canım acıyor. Bugün çok sık olduğu için tedirgin oldum ben de. Neden böyle oluyor acaba🤔
SalihaSomuncu5 Cennet_1234 ben 32+5 im. Agirkastim baya baya zorlaniyorum. Tuvakete oturup kalkamiyorum dizler beni tartmiyir. Hele ki sabah kalkinca yuruyemiyorum bile her yanim agriyor vlla
issss BabyMom35 bilmiyorum ama ikimizde ayni gunu ve ayni gun bendede oyle oldu dun cok fwzla toplanma oldu hatta doktoru arayacaktim ama internetden arastirdim normalmis
GuelGltkn Cennet_1234 sirtim kötü ya cok ayakta kalinca bacagima kadar bi agri giriyo belimden ne oturabiliyorum be uzanabiliyorum o sekilde sanki fitik agrisi gibi ve artik ara ara alt tarafta bi sizi hissediyorum
Ezgib Cennet_1234 33+3 haftalığım bel bacak kasik agrisi var gece uyuyup uyanıyorum birde afedersin vajinamda çok ağrı oluyor sanki sagli sollu ayırıyorlar adim atamiyorum sizdede oluyormu
Hapyymommerve Ezgib merhaba haftamız ve günümüz aynı, bende de aşırı derecede çatı ağrısı tabiri caizse kemiklerimi ayırıyorlarmışcasına 🤦♀️birde kasık ağrısı çok şiddetli yaşadım bugün normalmi bu durum bilmiyorum haftaya pazartesi randevum var sorucam doktora inşallah
Mervednr RukiyeG_ iştahsızlık normal mi acaba ya bende 34+1 im 4 gündür resmen yemek yemek istemiyorum. Sabah kahvaltı yapıyorum sonrası yok. Birden kesildi iştahım çok ilginç. Mide yanması da arttı tabi
BabyMom35 issss Benim dünkü gibi çok değil ama yine de toplanma oluyor. Bi de bebek genelde kasıklarda hareket edıyor. Kasık bölgesınde balon patlıyormuş gibi hissediyorum. Senin nasıl bugün?
issss BabyMom35 Bugun yine oyle toplanmalar oldu 7,8 kez oldu. bende bebek makat gelisi oldugu icin ayaklariyla vajinaya vuruyor cok canim yaniyor.
Ezgib Hapyymommerve merhaba canim ben yanlis yazmisim haftami 34+4 haftalığım aynı sorun bende de var sanki iki yana cekiyorlar gerilmiş gibi birden oluyor adim atamıyorum benim Cumartesi randevum sorcam insallah
Nazli_42 Cennet_1234 bende 32 haftalığım sancım da oluyor sırt ağrılarım da oluyor ne yapacağım bilmiyorum bende
Hapyymommerve Biz 33+3. Ağırlaşmak dedikleri şey neymiş, şimdi anlıyorum, bu hafta dan sonrası ne kadar zormuş, zaman geçermiki acaba bundan sonra bu şekilde 🤦♀️