Elfffcn Haftalardır bebek arabası araştırıyorum hala tamam budur diyemedim. Chicco lite way mi yoksa Pierre cardin yehoo mu kararsızım kullananlar varsa yardımcı olabilir mi lütfen.
Hotic Elfffcn bebek arabasında bilmiyorum ama beşik alırken pierre cardini önermemişlerdi bir şikayet olursa garantiye istanbula mı ne gidiyormuş zorluk cekersiniz demişti satış personeli
OznurC Bende alıcam ama daha kararsızım chicco yu ablam 2 . Çocuğunda ve sapadağlam hala da kullanıyor çokta memnun yani bende bu gidişle ondan alıcam gibi a
Elfffcn OznurC chicco marka olarak çok iyi ürünleri sorun çıkarmıyor genelde ama görüntü olarak kararsızım ben sanırım. Ikisi de tek yönlü tek eksileri bu.
Hllswm Elfffcn ben yehooyu cok begeniyorum cnm daha konforlu geliyor bana çift yönlü olsa bile kullanım acısından hiç konforlu değil sürekli ayagın tekere carpıyor dönüşlerde ön sabit arka 360 derece oluyor bi işe yaramıyor yani
OznurC Ama çift yönlü almak mantıklı yani ama chicco tek yönlü değil ya sanırım ama eminde değilim yine model farkı olabilir ama sağlam yanü ablamdan gördüğüm kadarıyla
Elfffcn Hllswm ben de yehoo alıcam sanırım chiccoyu seviyorum ama yehoo daha şık duruyor lite way bira daha spor baston tip olduğu için.