Aysedgrlikrkmz Deletedmom133 anladım fotoğraf çekimş için ameliyathaneden sonra duş alabilsek keşke ya da ona halimiz kalır mı o da var tabi ama ay ne biliyşm 😅
Deletedmom133 Aysedgrlikrkmz uyuşukluk geçene kadar gelen giden oluyor genelde düş almasanda çekilebilirsin canım ben saçımı topladım sadece makyaj yapamadın sağlı sollu serum takılı olduğundan soldakini hareket ettirme denildi sadece saçımı yapabildim 🤣🤣🤣
Gulhanb Bana hastaneden çıktıktan iki gün sonra ayakta duş alabilirsin demişlerdi sezeryan yerine de su geçirmez bant yapıştırdım. Hastanedeyken bir kez pansuman yaptılar daha pansuman yapılmayacak dediler
A_S_K Deletedmom133 devlette estetik dikiş mi yapıyorlar acaba siz devlet hastanesinde sezeryan olmuştunuz diye hatırlıyorum?
Deletedmom133 A_S_K evet canım devlette ve estetik benim gittiğim hastane özelden farksızdı belki ondandır 🙃🤲🤲😱
Aysedgrlikrkmz Deletedmom133 inşaallah bende bşyler yapabilirim gitmeden güzelce maşa filan yaparım o an toparlayabilrisem toparlarım olmazsa da sağlık olsun Allah başka dert vermesin 🙏🏼😊
Deletedmom133 Deletedmom3 istanbul pendik devlet hastanesi 2 kişilik odalar da kaldı buzdolabı tv banyo tuvalet mis yataklar rahat sürekli çarşaflar değiştirdiler çok mükemmeldi herşey 2.ciyede hiç düşünmeden oraya giderim doktorumda mükemmel di cok sukur 🙃
Deletedmom133 Aysedgrlikrkmz aynen ben duzlestirdim ameliyatta topluyorsun tabi bone falan sonra acarsın sağlıcakla gelsin inşallah 🥰🤲
Lamelif DenizGS hayır su geçirmez bant takılmıştı bana eve gelir gelmez duş aldım 1 hafta sonraydı sanırım bantı dr çıkardı sonra daha birşey yapılmadı
Deletedmom3 Deletedmom133 kuzenim pendikte dr du simdi kartal egitim arastirmada o bile eski hastanem cok guzeldi der. Cok sanslisiniz keske her hastane boyle olsa
Deletedmom3 Deletedmom133 ama bazi devletlerde gercekten kötü oluyor ben dogumda bacaklarina tokat atilan gerizekali diye bagirilan hastalar biliyorum. Bende bazen dusunuyorum devlette dogum yapmayi 3 4 bin cebimize kalsin diyorum ama yine de cesaret edemiyorum 😔 hele istanbulda hic cesaret edemiyorum belki memlekette olsam devlette yapardim
Deletedmom133 Deletedmom3 benim doktorum çok iyiydi ameliyat ekibi hasta bakıcı bile ameliyat haneye beni indirirken destek veriyor cesaret veriyor 👍Allah razi olsun yani çıkarken hepsine teşekkür ederek ayrıldım hastaneden çocuk doktorları gün içerisinde 3 4 defa muayeneye geldiler başka burda olsan sende oraya giderdin tek kurusta para odemezdin 👍
Deletedmom3 Deletedmom133 aynen öyle valla ama yakin olan arkadaslarima tavsiye edicem hep tesekkur ederim 😊