Tubiorc Kızlar eşim Doğum hediyesi olarak pırlanta yüzük alacağını söyledi sizce pırlanta yüzükler nasıl tekrardan satma gibi bir durumum olduğu zaman ne kadar zarar etmiş olabilirim
Mom72626 Tubiorc direk zarar ediyorsun canım benim eşim tek taşımı aldı 6 Bine satmadım ama 5 taşı aldığında sattım küçük geliyordu 5 taşım da 7 bine almıştı 3 bine sattık şaka gibi.
Bertevc Tubiorc pırlantaya satılacak Ziynet olarak bakmamak lazım, manevi bi hatıra olarak ömürlük kullanılacak hediyeler
Cennet_1234 Mom72626 o kadar para mi verdi bir yüzüğe evine onun yerine koltuk takımı alsaydi daha karliydi.
Caydemir Benim pırlantacım tüm pırlantalarımı yüzde 10 keserek nakte dönüştürebiliyor istediğim zaman. Allah sattırmak zorunda bırakmasın tabi ki ama eğer aklınızda bu düşünce var ise bence altın almanız daha mantıklı olur riske girmemiş olursunuz
YagmurDaskn Tubiorc Neden hediyeyi almadan satma gibi bi fikre girdiniz ki? Bir de normal alyans bile olsa yüzükleri satsanız o kadar para elinize geçmez. Sattığınız gibi pişman olursunuz
Mlssa Tubiorc Bende var 5taş,aldığım yere sordum hatta meraktan,direk zarar dediler.Satmayacaksanız alın ama ilerde ihtiyaç olabilir derseniz bence farklı bir şey düşünebilirsiniz
Mom72626 Cennet_1234 neden koltuk takımı alsın ? Koltuk takımımızıda çok iyisi aldık. Şimdide de Doğum hediyesi iPhone X aldı. Kızımın odasında öyle aldı. Yani herşey koltuk takımı değil dimi ? Sonuçta koltuk takımı varsa en iyisi bir daha alınmaya gerek yok. Size de allah çok versin size de eşiniz alsın.
Eylul0212 Cennet_1234 parası varki vermiş yani bu ne hasetlik ya. Çok garip eleştirmissiniz. Benim eşimde beştaş yüzük aldı pirlanta set almıştı yani en iysinden koltuk takımımda var çok şükür
Cennet_1234 Cennet_1234 benimde var koltuk takımım benim de 15.000 TL ama ben yazmiyorum buraya eşim bana sunu aldı bunu aldı burası hamilelik sayfası canım benim burası gösteriş sayfası değil bu ayrımı yapın yani ben kıskanç insan da değilim sadece yanlış anlamayı düzeltmek için benim hanimefendiyle de bir derdim yoktu ama sayesinde olacak galiba
GuelGltkn Tubiorc baya zarar öyle seyler satmayi düsünmüyorsaniz alsin ama ilerde satilir vs gibi seyler düsünürseniz altin daha degerli
Deletedmom00313 Tubiorc yarı yarıya zarar ben takı setimi, alyansımı ve tektaşımı pırlanta aldım hepsine 29 bin ödedim alırken bişey söylemediler sonrasında alyansımı değiştirmek istedim ama yarı yarıya fiyat verdiler bende değiştirmedim🙄
CansuCaner Tubiorc pırlanta karatı ve netliği önemli canım. 1 karatın altındakiler daima kaybettirir. Üzerindekiler değer kazanıyor. 1 karatlık ortalama bir pırlanta yüzük 45-50 bin lira civarında. Bu arada tek bir taş 1 karat olacak. Yüzükteki taşlar toplamı değil.
Rozerin65 Mom72626 bence arkadaş size lagın gelişi söyledi hemen kötü algılamayın allah size on katını versin 🙏
Mom72626 Rozerin65 lafın gelişi söylenirken kibar Üslupla söylenir canımm. Allah gönlü güzel olan herkese daha çok versin. Lafın gelişi dahi olsa koltuk takımına verecek parayı tavsiye alacak değilim. Orada arkadaş sormuş bende başıma geleni söyledim koltuk takımı eder denmez. Herkes biliyor ne ne kadar eder. Size de allah çok versin ♥️🙏🏻♥️
Deletedmom2224 Tubiorc pırlanta çizildiği zaman değer kaybeder o yüzden kâr etmezsiniz. Satılacak birşey olarak bakmayın