Mondlicht Dnz01 Bi tanıdığım hamileliği boyunca görmüş adet ve hamile olduğunu 8. Ayda karın ağrısı nedeniyle gittiğinde öğrenmiş hiç karnı çıkmamış bebekte oynamamış bize tarihli fotoğraf falan gösterdi şok olmuştum duyunca ya 🤭 2. Bebeğini de 4. Ayda öğrendi yine adet oluyor 🤔
Sumeyye_g Dnz01 kanama şikayetin olur bu normal bişey değil riskli yani ilk defa duyuyorum böyle bişey nasıl mümkün olabilir
Yardimcianne Dnz01 hamileyken adet oluyor. Ben hamileliğimi öğrendiğimde 8 haftalıktı fakat 4. haftasında regl oldum. 2. ayında regl olmadığım için idrar testi yaptığımda gebe olduğumu öğrendim. Ama normal bir regl değil 4 yada 5 gün süren reglm 3 gün sürüp kesilmişti.
Elininanasi Dnz01 benim tanidigim var.hamileliyini 6ci aya gecirken bilmis oda karni buyumus o uzden 9 ay adet oldu
Dnz01 Yardimcianne benim de 2 gün sürdü canım da ,az az kahve ,bı şişlik var vücudumda ,teşekkür edrim
Mlssa Dnz01 Valla kuzenimin yengesi gecikmeyle doktora gidiyor bi öğreniyorki 4ayı geçmiş hamile😃 cinsiyetini bile görmüşler yani. Neredeyse 2-3 kez adet görmüş üzerine.Çok nadir de olsa sebebini bilmiyorum ama olabiliyor böyle şeyler.
Duruveannesii Dnz01 mümkün örnek olarak ben varım son adetimi olduğumda 4 günlük hamileymişim yani o üstüne görmeymiş ama ben adet sanıp hiç hamile olmadığımı düşünmüştüm bir ay boyunca öteki ay anlaşıldı herşey ☺️
DiplomaliEvHanimi Ilaydamuslu o nasil oluyo canim ben baya gec yumurtluyom gecen ay 24.gun ama bu ay 22.gun halan tik yok benimkide adrtemi gelio ki ama nasil adet olunmuyo neye dikkat ediliyo
Ilaydamuslu Dnz01 evet bildiğin 5 gün regli oldum ama Bitince kasık ağrım oldu daha ilk haftadan ben takmadım çünkü adet oldum olamaz öyle bişey dedim öğrendiğimde 1 aylıktı son adetimdi o zaten bidaha olmadım üstüne görme oluyormuş oda ama doğurgan dönem değil regli olduğum gün bide mucizelere inanmaya başladım bebek istediği zaman geliyor 😊
Dnz01 Ilaydamuslu ya benim 2 gün sürdü ama pihtili şekilde geldi,adet bitti karnımdaki şişkinlik gaz sorunu başladı üstüne kabız oldum ,adet olduğum gün de testtim silik çıkmıştı ama kan verdik negatlf dediler hem de 0,0 çıkmış ,
milady Dnz01 üstüne görme deniyor bu duruma, internetten araştırabilirsiniz. Benim de çevremde bir kişinin başına gelmiş ama çok sık karşılaşılan bir durum değil sanırım.
Snyhkn19 Dnz01 benim de silik çizgiyle 0.11 çıktı bu ay 🙄 ve şimdi adet oldum niye böyle oluyor anlamıyorum