Sedakctpe Arkadaşlar iki gündür miğdem ağrıyor özellikle geceleri uyutmuyor şimdi yine başladı bugün sabah acile gittim serum taktılar biraz iyi geldi ama çözüm olmadı.. Böyle olan varmı aranızda ne yapmalıyım iyi gelmesi için bu arada 19+3 haftalık gebeyim 😓
medine_ Sedakctpe benim midem daha kötü hatta dün gece öyle bir ağrı oldu ki mide kanaması geçiriyorum sandım😞şu zamana kadar denediğim hiçbir şeyin faydası olmadı bende reflü de var maalesef tek iyi gelen şey “Gastrenduo”şurup.inan bana onu içtiğim anda ağrım kesiliyodu belki sana da iyi gelir dene bence
Sevvaldal Sedakctpe ben 3-4 kez çok şiddetli mide ağrısı yaşadım. Sanırım benimki asit yükselmesindedi hemen renie duo içtim hepsin iyi geldi hepsinde.
Veranur Sedakctpe bendese kramp seklinde agrı oluyor gece uykudan uyanıorum bişeyler yiyince hafiflior anlamıorum acta kalmıyorum halbuki😔
Sedakctpe minnos6 doktorda bugün öyle dedi deneyeceğim bakalım inşallah iyi gelir. Gastrit olabilir dedi dr umarım geçer 😒
Sedakctpe medine_ doktorunmu verdi bu şurubu canım? Tatilden dolayı kendi doktorumuda arayamıyorum.. Çok kötü birşey bu yaa 😓 acaba üşütmeyle bir alakası olabilrmi diye düşünüyorum
medine_ Sedakctpe evet doktorum vermişti bende gastrit ve ülser olduğu in gaviscon kullanıyodum ama hiçbir işe yaramıyordu o yüzden onun dışında bir şey istedim bunu verdi hamileler için zaten hatta ablam da hamilelikte kullanıp çok memnun kalmıştı ona da çok iyi gelmişti bence hemen 1 tane al işe yararsa bu ağrıyı boşa çekmezsin daha fazla
Sibella86 Sedakctpe nane limon kaynatıp içmeyi deneseniz bana iyi gelir belki sizede iiy gelir (nane limon içimi serbest)
Sedakctpe Sevvaldal çok zor gerçekten ve böyle uzun sürmesi bide gece uyutmuyor hangi şekilde yatacağımı şaşırdım valla. Süt iç dedi doktor hemen ilaç vermek istemiyorum dedi geçmese ilaç alırım artık 😒
Sedakctpe Veranur benimde aynı gece tutuyor canım uyutmuyor süt içtim şimdi biraz iyi geldi sanki. yaa inşallah ilaç kullanmadan geçer 🤲 Allah şifa versin hepimize
Sevvaldal Sedakctpe atlatırsınız inşallah kısa zamanda🙏🙏🙏 benim 28 den sonra filan başladı. Doktorum verdi şurubu şimdi 37 oldum çok şükür🙏🙏🙏🧿💙 en az 2 şişe bitirmişimdir
Sedakctpe Sevvaldal inşallah canım sağol. Geçtiğine sevindim Allah Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Sedakctpe Tugbakaya gerçektenmi 😱 inşallah çok uzun sürmez cidden bazen dayanılmaz oluyor Allah yardımcımız olsun
SemaSalihh Sedakctpe Salatalık, soğuk süt, maden suyu, en son çare renni duo şurup. 39+1 deyim hamileliğimin başından beri çekiyorum aynı şekilde. Birde yatmadan 1 saat önce bişey yeme. Tatlı vs şeylerden uzak dur
Sedakctpe SemaSalihh yemiyorum zaten canım iki gündür başladı ve geceleri dahada şiddetli dün maden suyuda içtim ama pek faydası olmadı 😑
Sedakctpe Sibella86 süt içtim biraz iyi geldi gibi tekrar başlarsa nane limon denerim artık ilaç falan alana kadar.. gerek kalmaz inşallah da
Sibella86 Sedakctpe sütü yudum yudum içmek gerekirmiş soğuk sütte iyi gelirmiş denemedim ama çok duydum