Zeynepppppp 6 haftalık hamileyim kese boyu 1.88 cm henuz bebek gorunmuyo bugun kanamam oldu biraz sizler kalp atışını ne zmn duydunuz bebegı ne zaman gordunuz?
37aysgl Zeynepppppp 6 haftalıkken bende görememiştim 10 gün sonra gittiğimde görmüştüm bebeğimi doktor progestan başlattı mı canım kanaman için
Busramerve Zeynepppppp ben 8. haftada kalp atışını duydum. Keseyi 5te de 6da da görmüştük ama boştu. Kanaman varsa progestan başlatır doktorun muhtemelen hemen görüş.
Suleylmaz Zeynepppppp ben 7 haftalık kese gördüm 10 gün geçtikten sonra bebeğimi ve kalp atışıni dinledim
Zeynepppppp 37aysgl 37aysgl çok teşekkürler canım bende progestan Bı haftadır ıcıyorum ama oncedende bir dusugum var bu ikinci hamılelgımı cok takıyorum bu ara kanamaları inş düşük olmaz
Zeynepppppp Busramerve o zmn normal bugun gittim korktum kan gelince kese var demekkı erken miş daha aslında tamamen benim stresim sabırsızlıgım
37aysgl Zeynepppppp sen kendini yorma dinlen ilacını düzenli kullan canım bişey olmaz inşallah içini ferah tut bol dua et 🙏🏻
Dilekpoyraz Benim 5 hastalıkken gözüktü kesem canım yarından sonra kontrolüm var inş herşey yolundadır