Ben pembe sekerime pamuk prensesime kavustummmmmmm....
Kizlar 2gundur kasiklarimda agrim vardi tabi ben hep mantar olunca enfeksiyon var zaneettim doguma dair belirtim yoktu 2 gun boyunca ara ara saatler hep sanci cektim en son persembe aksami dayanamadim doktora gttim bebege bisey olacak die. Doktor tek icimlik toz verdi gece eve geldim. Ama 48 saatir uykusuzluk cekiyodum. Cuma sabahi 8 bucukta randevum vardi ben agriya dayanamadim 10 dk bi sanci geliyodu. Sabah acilma varmi die baktilar nst bagladilar. Acilmam 1.5 2 cm dedi ebe . 8 30 doktorum geldi. Zaten som. Kontroldu gelmezse pazartsiye beni doguma alacakti hastaneye. Artik rahimde yumusama var seni alalim bgn doguma az da suni sanci verelim dedi. Ben artik evde sanci cekecegime suniyle dogurayim dedim. Neyse 9 bucukta suni sanciyi vermeye basladilar. 10 bucuk gbi 4 5 cm acilma oldu. Sonra doktorum bana belden asagiyi sicak suyla 15 dk yikayin dedi yikadim. Bu arada meryem ana otunu attim ve cidden faydasini gordum. Sicak sudan sonra 8 9 cm acilmayla dogumhaneye girdim. 15 20 dk dogum gerceklesti. Ilk dogumum olmasina ragmen kisa surede dogurdum ama evde cektiklerim enfeksiyon degil dogum sancilariymis.Cuma namazina bebisim dunyaya geldi. Suanda masallah. .Ama sutumuz yok konu hakkinda bilgisi olan varsa lutfen yorum yazin. Bebegim ac kaliyorr. Ama annelikkkkk mukemmel biseymis insan dogum yapinca annesinin kiymetini cok iyi anliyory