Premsesimvaar Kızlar bugün ikidir beni hastaneye çağırıyorlar bebeğimin suyu sinirdaymis dua edin bebeğim e bisey olmasın 39 haftalıgim ne durumda sezeryan a alırlar beni artık doğurmak istiyorum korkuyorum bisey olcak diye?
Dilekertn Premsesimvaar gecmis olsun canım. Hayirlisiyla kucağına alırsın bebeğini inş. Korkma panik yapma. Şükür 39 haftaya gelmişsin. Bizdev38 haftadayim
Duuyguum Premsesimvaar kontrol altına alacaklardır canm sakin ol haftan gelmiş zAten nst ye bağlarlar duruma göre Doğuma alırlar birşey olmaz merak etme Allah’ın izniyle
Premsesimvaar Ya sabahtan beri 3 u postum hiç kimsenin bisey yazdığı yok ne biçim Bi uygulama oldu burasi ya
Akfth Niye bisey olsun zaten 39 olmuşsunuz allahin izniyle kucagina alirsin insallah Keske bende dogursam 30 haftalihim gunler gecmiycek gibi
Deletedmom0048 Premsesimvaar tekrar okudum soru yok. Neyse size hayırlı doğumlar allah yardımcınız olsun
Premsesimvaar Deletedmom0048 ortada Bi soru var ve Bi tek sen cevap verememissin yavrum Allah sana da yardım etsin.