Mysteryyy Veranur benim de genelde hep cikiyor bazen kanla birlikte çıkıyor. Havasini aldiriyor musunuz vurmadan ben aldiriyorum da o zaman da bi kac damla cikiyor sanki
Veranur Mysteryyy yok canım hiç aldırmıyorum havasını aldırırkende dısarı cıkıyor demişlerdi o yüzden hep direk vurdum hatta bi kaç saniyede bekletiorum deri içerisinde ama işte iğneyi cekince 3 damla falan dısarı cıktı
Mervee07 Veranur bende de çıkıyor hatta bazen çok ama çok Canım yandığı dönemlerde iğnenin havasını biraz fazla alıyorum bir kaç damla psikolojik olarak az olduğunu düşünüp rahatlıyorum bile 😃 ne kadar morarıp canımı yaktıysa 😜
Vera18 Bir kaç damladan bir şey olmaz heralde canım bazen havasını alırken bile çıkabiliyor o zaten 😊
Gulhanb Ben de kullandım 38.haftaya kadar havasını alırken de vurduktan sonra da kaçıyordu bir kaç damla bir problem olmadı bebeğimi doğurdum ama kan pıhtılaşması olduğu için değil sebepsiz düşükler olduğu için kullanmıştım
123annecim Veranur canım bende de çıkıyor o sıkıntı olmaz Allahın izniyle. Hatta bazen kanama oluyor kanadıkça da dışarı çıkıyordur. Allaha güven İnşAllah hiçbir şey olmaz yavrularımıza ❤️🥰
Gulhanb dvran22 normal doğum için bekledik 39+6ya kadar sonra doğum başladı ama hem suyum erken geldi hem plasenta rahime yapışmıştı sancıya dayanamadığım için sezeryan oldum kendi isteğimle
Linosko Benim 0,6 lik oksapar. Göbekten yapmak istemiyorum ben de ama doktor derinde olduğunu söylüyor bebeğin ve daha etkili olduğunu söylüyor 🙄 bacaktan ya da koldan yapmak istiyorum ben de ama karar veremiyorum
Veranur Linosko benimkide hubor marka canım ben ilk 3 ay göbekten yaptım sonra kol ve bacak devam ettm göbekten korkuyorum yani hayatta yapamam doktor yap dese dahi bitanem
Vera18 Linosko kaç haftalık şuan sizin. Ben de göbekten yapıyorum ama artık iğne vurdugum her yer cok sertleşti ve göbegim cıktıgı için eti tutamıyorum 😐 koldan da aşırı acıyor ilk zamanlar onu da denemiştim ne saga ne sola dönebiliyordum napıcam bilmiyorum