ZeynepAksoy Günlerdir bakıyorum , kraft markası çok iyi fakat fiyat olarak uymuyor indirimli bir yerdede bulamadım önerebileceğiniz varmı 😍😏
sinemsinem1 ZeynepAksoy dışarıdan babycare diye bi markanın almış eşim 250 ydi çift yönlü kullanım olanağı vardı
Efecik ZeynepAksoy e bebekten babyplus canyon aldım 800 tl fiyatı var pusetli kullanımı çok iyi mağazada denemiştim
ZeynepAksoy Ayse_Gul ne kadar almıştınız ve ağırlığı nasl bebek arabasinin zorlandinizmi hic acma kapamada agirlik oluyomu , genelde herkes bunu söylüyor cnki bebek arabasi agir olursa zahmetli olur bıkarsın bi süre sonra deniyor . 🙈
Ayse_Gul ZeynepAksoy 1400 tlye aldık canım pusetli tam olarak ağırlığını falan bilmiyorum denemedim ama netten araştır istersen görüntüsü falan güzel 🤗
Xaleyeren Tomy baby 4 eagle pusetiyle beraber 500 küsür ama tavsiye ederim biz hediye olarak aldık çok memnun görüncem
Ozgehasan Hhaazrgn https://hizliresim.com/BOz9vg Bizim ki şu an posetli falan olduğu için netten bulup attim. Bulunduğum sehirden bi bebek mağazasından aldık canm
ZeynepAksoy Efecik Srnkrbrn hangi magazalardan almistiniz canim , cift yönlü kullanilabiliyomu ve arabanin kendi agirmi nasil 🙈 Zehralismail puset ve araba ile birlikte mi o fiyata ?
Zehralismail ZeynepAksoy benim bebeğim kış bebeği olucak inş. Kışın hastane veya başka yerler için puset alıcam.çok fazla dışarı çıkamayız. Yazın 6 aylık olucak inş. Onun içinde kraft flex alıcam bu hafta sonu. Civilde indirimde. 212 mağazasında 699 lira
Mlssa ZeynepAksoy Ebebekten aldık biz,Babyplus Canyon. Doğum olmadı ama denedik gayet beğenerek aldık,tavsiye ederim 899tl sanırım suan
ZeynepAksoy Mlssa bende başta onu çok beğendim , ama bebek arabasının kendi kilosu 11.5 kg mmis cok agirmis yani rahat edemezsin dediler bana yoksa n11 den baktim septtede indirimle 850 geliyodu 😍😍
Mlssa ZeynepAksoy Aslında sürerken ve katlanınca baya hafif geldi bana tabi kişiden kişiye değişir ağırlık meselesi☺️