Uzrafb Arkadaşlar 6 haftalık hamileyim su içmem gerek ama sudan tiksindim kokuyor bana aynı durumda olan arkadaşlar var mı ve yapmalıyım yerine ne içmeliyim bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim
Duuyguum Uzrafb suyun yerini hiçbirşey tutmaz canm maalesef içmeye çalış su gerçekten anne içinde bebek içinde en önemli şeylerden biri eğer erim dersen limon sık içine onbeş yirmi damla
Serapozdemir Uzrafb suyun içine salatalık, nane ya da tarçın koyabilirsin tadın biraz değişir belki daha rahat içersin ya da biraz soğuk içmeyi deneyebilirsin
Deletedmom0043 Uzrafb bende öyleydim ayran içiodum doktorum da bana sade soda iç demişti kaötane içebiliyorsam yeterki bebek susuz kalmasın 6 ya kadar iç
Kaderozy Uzrafb canim bende mide bulantisindan dolayi 4 ay boyunca yudum dahi icemedim idrar yollarinda enfeksiyon da vardi dr icmen lazim dedi su icemiyorsan cay ayran meyva suyu ne olursa olsun sivi tuket demisti ama bebisim.cok sukur her zaman cok guzel gelisti
Duuyguum Serapozdemir tarçın ve nane ödem söktürücü etkisi olduğundan çok önerilmiyor canm kanıtlanmış birşey değil ama yine de tüketmeyin diyorlar 🤷♀️
Serapozdemir Uzrafb yeter ki su tüket nasıl içebiliyorsan hatta bir arkadaşım yeşil elma yiyordu ya suyunun içine koyuyordu. Tadı değişince belki içebilirsin
Uzrafb Kaderozy bende içmeye çalışıyorum ama su hariç çünkü suyun kokusu bile midemi bulandırıyor ve kusuyorum
Asrinayaz Uzrafb maden suyu iç canm ama günde 1 tane terlediğin için o kaybedilen vitamini yerine koyar 👍🏻
Uzrafb Asrinayaz evet içiyorum bir şişe günde çok seviyorum çünkü onu midem bulanmadan içebildiğim tek şey hatta
defne55 Uzrafb bende ilk 3 ay tiksinmiştim canım sürekli süt ayran içmiştim susuz kalmayayım diye zaten 3 aydan sonra topatliyorsun kendini merak etme