BTSY Selam kızlar 36+5 im ve cok stresliyim doguma cok az kaldı persemve günü çatı muaynem var gidenler neler yasadı yazabilir mi?
esra1907 BTSY 36+0 olduk çok fena heyecanlıyım ve nst de sancıları hissetmiyordum doğum başlıcak ve ben bunu anlamıcam diye çok korkuyorum 😩
Emnesar BTSY merhaba bende geçen hafta ilk çatı muayenemi oldum çok dayanılmayacak gibi bi ağrı değil ama azda olsa acıyor en fazla üç dört dakika sürüyor benim muayeneden sonra gece kasığım cok fena ağrıdı yürüyemedim bile
BTSY esra1907 ben de cok korkuyorum nst ye de ilk defa baglanıcam ara sıra birden kramp gibi bir sey giriyor cıkıyor sancı mı degil mi bilmiyorum
Esradgc Kızlar bişi sorcam çatı muaynesi sezeryan yapacak olanlara da bakılıyormu ben sezeryan olucam da merak ettim
LINDAMAY Esradgc bebeğim ters hala dönmedi. Çatı muayenesi olmayı kabul etmedim sezeryan olacaksan gerek yok diye düşündüm. Ve gerekirse son dk da çatı muayenesi yapılır
Handegunas Nlnlgn93 bacak içlerimde üst kısımda oluyor. Birkaç saniyede geçiyor çok şiddetli de değil. Ben de merak ediyordum yaşayan var mı 🤔 neden oluyor acaba. 38+2yim ben
esra1907 BTSY ben nst ye 31. haftadan beri bağlanıyorum. Kasılmalarım var ama ben onları hissetmiyorum 😩