Premsesimvaar Kızlar 2 saat önce hastanedeydim sabah su gibi akıntım olmuştu sancılarım vardi nstye girdim ne sanc i çıktı ne açılmam varmış ama suyun sınırda şimdi git 3 saat sonra gene gel dedi ebe boyke bisey başına gelen var mı n edemek suyun sınırda olması?
Zhrnc Premsesimvaar doğum başlayabilir demek suyun azalması erken doğuma sebep oluyor benim sınırdaydı ama açılma yoktu bir hafta sonra doğumu başlattı doktor Tavsiyem başka bir doktora daha gidin
Pcoslubiranne Premsesimvaar 39 hafTlik hamile misin? Suyun gelmemistir.Haftana gore normaldir suyu da.Suyun gelmiş olsa doktor çıkarmazdi çunkü.
Nilveannesi10 Premsesimvaar suyun sınırdaysa bebege çok az yetecek haldedir şu an . Bebeginin hareketlerine dikkat et azalma olduğu gibi git. O kalan suyunun gelip gelmediğini de çok iyi kontrol et canım. Çocuğun içinde yaşadığı sıvı çok önemli
DefneninMilasi Premsesimvaar kac haftaliksiniz. Ben de suan su azligindan dolayi hastanede yatiyorum. 4 cm olctuler benim suyumu sizin kac?
Premsesimvaar Bugün ikinci gidisim birazonce geldim bebeğin hareketlerinde azalma olursa bekleme gel dedi