Svgcn Merhaba bayanlar. Memnun kaldığınız ve Uygun fiyatlı kapı süsü yaptırabileceğim bir sayfa öneriniz varmı
esra1907 Svgcn huzur kokulu panolar diye bir sayfa var İnstagramda çok güzel kapı süsleri yapıyor gayet uygun ben memnun kaldım 😍
Tugba88 Svgcn instagramda tasarimmekani diye bi sayfa var arkadaşım kendisi bende ona yaptırdım modellerine bakabilirsiniz
Mrveyman Svgcn canım ben instgramda renkli_hayallerim diye sayfada yaptırdım hatta bugün oğlumun kapısüsünü paylaşmışlar çok güzel ve memnun kaldım istersen Bi bak
Bsyldrmdlk Svgcn ben istanbulda oturuyorum ama bütün malzemeleri kargoyla sipariş vericem. Çok pahalı kapı süsleri kendimiz yapınca daha uygun.
esra1907 Bsyldrmdlk bence benim yukarıda yazdığım sayfaya bir bakın çok uygun hiç değmez malzemeleri sipariş vermeye
Ebiyim Ben de makrome kapı süsü arıyorum. Şuraya ilişip bekleyeyim 🥰 varsa öyle önerisi olan ben de bakarım. 🤗
SusamNur Svgcn Instagram'da mimesis florista diye bir site var. Anne bebek takım taçları ve kapı süsleri var ama siparisten 1 ay sonra geliyor yoğun baya