asli_kerem mervemehmet 10 kilo aldım 7 si gitmişti hastanede. Ama doğumdan sonra sütüm gelmedi benim. artsın diye neler yedim bilemezsin. O sırada daha çok kilo aldım. Tavsiyem doğumdan sonra karbonhidrattan uzak durun süte etkisi kesinlikle olmuyor.
Bilgeeferhat mervemehmet aynen canım bir de ben doğum yaptım 1 hafta sonra dikişlerim açıldığı için doktor korse verdi sezaryen korseli taktım 15 gün hiç çıkarmadan 40 çıkınca normal korse takmaya başladım ara ara takıyordum da şuan sıcakta çekilmiyor
mervemehmet Eylul0212 bence alırsın canım ben 37+3olduğuma rağmen biliyorum daha alacağımı istesek de ıstemesekde alıcm
Eylul0212 mervemehmet aman bebisler sağlıklı olsun da yeterki ama ben artık yemek yiyemiyorum çok fazla çok nefesim daraliyor hemen . Sende de oluyor mu
mervemehmet Eylul0212 evet canım bende de oluyor akşamları hiç yiyemiyorum birde havalarda sıcak ya yemek yiyince daha çok sancım oluyor hemen sıkıntı geliyor
Senazencir Ben aşırı alıyorum kilo 52 ile hamile kaldım iu an 31 iz ve 19 kilo aldım sonumu merak ediyorum. Ama kimse inanmıyor hiç kilo almadın biraz yüzün toplandı birde karnın çıktı diyolar o açıdan şanslıyım sanırım