hunilimom mervemehmet 20 kilo aldım 14 kilosu gitmişti 1 haftada 9 kilo kaldı yani en son tartildigumda öyleydi yaklaşık 5 6 kilosu direk gidiyor kilo alımına bağlı bünyeye bağlı birazda
Deryavuz mervemehmet canım o tamamen bünyeyle alakalı ben 12 kilo aldım doğumdan çıktığımda 7 si gitmişti zamanla kalan kilom da gitti ama ben zayıfım normalde kolay kilo alıp verebilen birisi değilim
Deda mervemehmet Ben 7 kilo almıştım hepsi gitmişti hastaneden çıktığımda. Oğlum 3500 doğdu o ağırlık yapıyomuş😊
GokceHuma66_ mervemehmet ben 12 kilo almıştım doğumdan hemen sonra 8 kilo gitmişti 4 kilo kaldı sadece 😊 emzirince doğum kilolarının daha kolay ve hızlı gittiğini de söylüyolar 25 günlük oldu kızım hergün inceliyorum sanki
mervemehmet hunilimom bende toplam 13 kilo aldım 83 kilo olmuşum 37 haftalığim dahada kilo alırım heralde
mervemehmet Deryavuz valla keşke bende öyle olsam bende balık etlıyımm hemen kilo alıyorum ve kilolarım kalacak diye de biraz takıntım var
Eylul0212 mervemehmet ya sen benden az almışsın ben de 70 le hamile kaldım 86 oldum şimdi 37+0 im inşallah daha da almadan doğar bebişim ya 🙏
Zeynepmum Ben de onu merak ediyorum ya çok fazla kilo almaya başladım korkuyorum sonradan veremicem diye
Nemoanne mervemehmet Hamileyken 12 kg alıp doğumdan sonraki birkaç haftada o kilolar gitmişti doğum öncesi kiloma dönmüşüm. Emzirme sürecindeyse tatlı yemekten geri aldım, ikinci gebeliğime ilk kilomdan +2 olarak başladım bakalım bu sefer nasıl olacak
mervemehmet Nemoanne eğer emzirince kilolar gidiyorsa bol bol emziririm bı hayırlısıyla şunu doğurayım da zaten doğum korkusu da vsr
Babymam mervemehmet valla canım bünye meselesi ben normal doğum yaptım ilk bebeğimde 16 kilo aldım toplam doğumdan sonra 3 kilom kalmıştı onuda zamanla verdim şimdi yine hamileyim bundada 32 haftamdayım şimdi 2 kilo almışım ama bir arkadaşım var oda gebelikte değil emzirme döneminde süt olsun diye sürekli birşeyler yiyor o dönemde almış ve veremiyor önemli olan dengeli beslenmek pekte kafana takma gitmese bile yavrunu kucağına alınca unutursun kiloyu falan
cavbella mervemehmet 10 kilo aldım bir haftada 8 kilo gitti. Dikkatli yemedigim için 2 kilom duruyor istediğim zaman onu da vereceğimi bildiğim için çok takmıyorum 🙂
mervemehmet cavbella ne güzel işte bem istesem de veremiyorum bekarken de zayıflamak istediğim zaman zor veriyordum
Mirc 55 le hamile kaldm 80 le dogurdum 41. haftada ne sezeryan gobgei ne kilo kaldi daha 15 gun oldu tamamen bunyeyle alakali ki ben herseyden kilo alirim zayif bi insan degilim dogumdan snra corba su sutle beslendim yeni yeni ekmek flan yemeye basladim
Mutlu_anne2 mervemehmet ben kızım da 25 Kilo almistim doğumdan 1 ay sonra 28 kilo verdim sezeryanla doğum yapmıştım üstelik hiç diyet spor vs yapmadan verdim benim bünye kabul etmiyor kiloyu 70 ten aşağı dusemem73 ten fazla da cikamam hamilelik dışında 😀