SimaG Gunaydin guzel anneler 🥰 bugun tam 12 haftalik hamileyim, acaba bebegimin cinsiyetini kacinci haftada ogrenebilirim ? Doktoruma sormayi unutmustum aranizda bileniniz varmi acaba?
37aysgl SimaG 12. Haftada da tahminde bulunuyolar yanılada biliyolar net 15. Haftanda öğrenirsin canım
Drryy SimaG ben 11+6 da gittiğimde erkeğe benziyor ama henüz tam anlamak için erken dedi şuan 12+5 günlük 1 ay sonra tekrar gidicem net olarak 15-16 hastalıkken belli oluyor ilk kızımada doktor bu haftalarda erkek demişti kızım oldu 🥰
ozbek SimaG benim ki tam 16+1 de belli oldu kızım oluyormuş puan 17+1 oldum allah gönlüne göre sağlıklı bir evlat verir inşallah 😍🙏🏻
Btln Bence tam 16 da belli olur ☺️ Biz de gittiğimizde doktora sadece tahmin yürütüyor kesin bilgi vermiyor 14+1 şuan 16 hafta dolunca tekrar gideceğiz
Zisan14 Haftam da öğrendim😬 kendini göstermediği için ama 12 den 13 ten sonra tahmin yapıyorlar 16 da kesinleşiyor 🥰
Minikfasulyeninannesi Haftada doktorumuz net olmamakla birlikte tahminde bulunmuştu 15. Haftada kesin kız dedi 😊🐥 siz de aşağı yukarı bi kaç haftaya öğrenirsiniz umarım 🙏
Minikkbaby Minikfasulyeninannesi bana da 15de kesin kız dedi ama ondan önce 12.haftalarda erkeğe benziyor demişti şuan hala acaba kesin mi diye aklımda kaldı
Deryavuz SimaG valla tamamen doktorun tecrübesiyle alakalı bana 11 haftalıkken erkek dedi herkes değişir dedi ama değişmedi
Hadra SimaG 12. Haftada kıza benziyor demişti her kontrolde kıza benzediğini söyledi.Gerçekten de öyle oldu☺️ Ama net olarak 15.16. Haftalarda kesin cinsiyeti öğreniyorsunuz💕
Bsra_96 Pazartesi günü 2 li test vardi cinsiyetini göstermesi doktorda zaten erken dedi bi daki zamana dedi